Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 22 januari 2010

De ware?

Zoek jij de ware? Of wil je gewoon iemand waarbij je op je gemak bent, ongeacht of dat nu de enige is voor jou of niet? Ik moet eerlijk zeggen, ik geloof niet in het romantische ideaal van die ene persoon die voor mij op de wereld gezet is. Hoewel ik dat gevoel wel al gehad – en verloren – heb.

Langs de andere kant maakt het het samenzijn een stuk makkelijker. Wanneer je geen andere keuzes hebt, is het vanzelfsprekender om hetgeen je hebt te accepteren. Zoals TV met één kanaal, of één merk chocolade. Vanaf dat er keuze is, verlies je eigenlijk altijd iets. Vandaar dat het hebben van een ‘ware liefde’ eigenlijk een heel handig iets is, vind je niet?

Misschien is de kunst van het liefhebben wel, ervoor zorgen dat iedere persoon waarmee je op een bepaald moment je leven deelt, de ware is. Dan moeten we wel een lichte aanpassing aan het concept doen: niet één persoon voor je hele leven, maar de meest aangewezen persoon, op dat moment en hopelijk nog voor zolang mogelijk, in je leven.

Dus de volgende persoon die je tegenkomt is de ware! Dat is niet langer iets dat je je moet afvragen, maar dat je zelf beslist.

geplaatst door PhoenixR - 5697 keer gelezen

beoordeeld 3.75/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be