Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 25 januari 2010

Feestje bouwen !!

De voorbije week heeft een goede vriend me herinnerd aan een uitzonderlijke feestje.

Hij belde me om een inpromptu feestje te organiseren bij hem thuis want...hij had zijn echtscheidingspapieren toegekregen en was weer een vrij man. Hij heeft afgezien van zijn echtscheiding, zoals dikwijls het geval is, is het ook niet van een leien dakje verlopen en nu er een officieel einde aan die lange moeilijke periode was gekomen wilde hij feesten....en feesten hebben we gedaan...de nodige flessen hebben we met een klein groepje vrienden ‘soldaat’ gemaakt en we hebben hem vol goede moed terug de dating wereld ingestuurd!

Al die jaren terug, bij mijn echtscheiding had mijn beste vriendin het nog beter aangepakt. De avond zelf van mijn laatste verschijning op de rechtbank, kwam ze me ‘ontvoeren’, en hoe! Eerst werd mijn valies gepakt, blijkbaar had zij voor me gezorgd dat ik 2 weken vakantie had...mijn baas zat in het komplot!

Er stond een limousine voor de deur, op de luchthaven stond een VIP hostess ons op te wachten en werden we met champagne in een privé salon onthaald....pas toen we naar het vliegtuig gingen wist ik dat we naar Jordanië gingen, pas op in 1983 was dat een bestemming die niet zo direct voor de hand lag.

Het dient gezegd dat we beiden in de toerisme sector werkten en dus ter plaatse werden we ook als koninginnen onthaald en dat bleef zo de ganse reis duren. Aan iedereen die het wilde horen vertelden we dat ik op mijn ‘celebration trip’ was.....sommige mensen keken toch wel wat raar op toen ik vertelde wat ik nu net te vieren had!

Dit alles om te zeggen dat ik geen betere manier had kunnen verzinnen om die bittere nasmaak van die trieste periode achter me te laten en gewoon terug te beginnen genieten van de mooie dingen van het leven....

Dit was een mooi geschenk van een lieve vriendin en daarom heb ik die dag ook geen moment geaarzeld om mijn vriend te gaan bijstaan en hem een positieve herinnering aan die dag te geven...alhoewel de kater de volgende ochtend ook van formaat was!!

geplaatst door Vivo - 5222 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be