Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 5 januari 2010

Hallo iedereen!

Ben sinds zondag terug van Val Thorens maar voor ik het daar over zal hebben wil ik iedereen een gelukkig en voorspoedig 2010 wensen!

En als je niet al je voornemens dit jaar zal waarmaken, troost je dan met de gedachte dat je er dan tenminste nog over hebt voor het vervolg van je leven!

Had al eerder iets van mij willen laten horen maar er was geen internetverbinding mogelijk in de Alpen, alleszins niet aan een lage prijs. Bovendien ben ik de laatste dagen van de reis tot nu erg ziek geweest. Dat heb ik allemaal te danken aan mijn snurkende kamergenoot. Die hield echt nooit op en wat een lawaai! Zelfs oordopjes waren er niet tegen opgewassen. Nooit eerder gehoord. Zo werd mijn nachtrust de eerste dagen volledig om zeep geholpen en in de gang slapen was geen optie wegens veel te koud. Voor alle duidelijkheid, als afgetrainde, slanke en sportieve man die bovendien matig drinkt is snurken mij geheel vreemd! Op Oudejaarsavond heb ik de bubbels links laten liggen en stak ik al om half n onder de wol.

De volgende dag leek al een stuk beter. Aangezien de zon scheen, het niet sneeuwde en ik nog twee uur les te goed had, heb ik de latten dan toch aangetrokken. Na zeventien jaar niet meer op de latten gestaan te hebben was alles al vergeten, dus heb ik maar lessen genomen.

Maar dan kwamen we iets hogerop in een echte sneeuwstorm terecht en wist ik dat ik er niet ongeschonden zou uitkomen. Maar ja, uiteindelijk heb ik die dag nog enkele do’s en dont’s van de skikunst onder de knie gekregen. En als je eenmaal kan skin bestaat er niets leukers in ’t leven. Zeker niet in zo ’n prachtige omgeving. Het uitzicht was vaak adembenemend!

Daarnaast heb ik nog een paar interessante mensen leren kennen uit mijn lesgroep, veelal uit Nederland. Nederlanders zijn samen met Hollanders en Kaaskoppen de meest voorkomende nationaliteiten in Val Thorens, naast de inboorlingen uiteraard. Niet dat ik iets heb tegen onze noorderburen, integendeel. Het is maar een boutade.

En ze zei dat ze gerust eens een rondleiding wilde geven in Amsterdam☺ Hartstikke leuk toch?

’s Avonds hebben we een paar keer gepokerd. Nog iets wat ik ooit eens wilde leren. Dus al bij al een geslaagde reis. Zeker als je weet dat de snurker meer op zijn bek is gegaan dan ik☺

geplaatst door IanHendrix - 5328 keer gelezen

beoordeeld 1.5/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be