Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 28 januari 2010

Hey iedereen!

Ik weet het, het is alweer een hele tijd geleden dat ik nog iets van me heb laten horen. Niet dat mijn leven zo saai is dat ik niet iedere week enkele zinnen zou kunnen neerschrijven.

Er is wel degelijk een en ander gebeurd. Op het werk ging het de laatste weken van kwaad naar erger. Geen maand geleden stond ik al aan de deur en nu hebben ze grote plannen met mij, als ik de geruchten moet geloven. Ik was dus bijna ook weer beschikbaar op de arbeidsmarkt. Als het ervan komt hoop ik wel dat het daar iets vlotter gaat dan op de datingmarkt.

Enkele mensen zijn ondertussen opgestapt of ontslagen. Het is daar echt een duiventil. Ik ga alleszins op zoek naar iets anders want het wordt me daar echt te veel en de zaken staan er blijkbaar niet goed voor. Als dan de stuurman nog een beetje evenwichtig zou zijn...

Voor het overige was ik mijn examens Frans aan het voorbereiden. Ik volg dat nog bij in avondschool. Een vrijgezel moet investeren in zichzelf. Wij hebben daar trouwens de tijd voor...

Op het dating- en relatiefront bewoog er de laatste weken ook een en ander. Ik heb jullie in mijn eerste bericht iets verteld over die iets oudere dame waar ik al lang zo nu en dan mee chat... Wel, het staat nu vast. We ontmoeten elkaar op 27 februari... Waar?

In de cafetaria tijdens de basketbalwedstrijd Leuven-Gent. “Heb jij dan echt geen gevoel voor romantiek?” hoor ik jullie al roepen...

Het was haar idee. Ze weet dat ik een fan ben en haar neef had VIP-kaarten. Niet voor mij trouwens, enkel voor hun tweetjes. Dus tijdens de pauze en na de wedstrijd zullen we dan een babbeltje slaan...

Zij wil nl. niet meer daten en zo ’n ontmoeting is niet echt een date in de strikte zin, dus iedereen gelukkig (gesust)! Ooit was het anders. Enkele maanden vroeg ze me mee op weekend in Bretagne en sprak ze over het sexy kleedje dat ze zou dragen tijdens onze eerste afspraak. Misschien deed ze dat voor de lol. Ik weet het niet. Ik weet wel dat het een toffe madam is en dat we wel goed met elkaar zullen opschieten. Maar als ik er goed over nadenk gaat mijn voorkeur toch uit naar iets jongere vrouwen. Maar als de gevoelens er zijn volg ik mijn hart. Ik sluit zeker geen avontuurtje uit... Maar ik zou daar wel vooraf duidelijk over zijn. Naar het schijnt zijn vrouwen het passioneelst als ze een eind in de dertig zijn...

geplaatst door IanHendrix - 5749 keer gelezen

beoordeeld 1/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be