Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 9 januari 2010

There’s no place like home

Voor het nieuwe jaar maakt iedereen voornemens. Zo had ik ook besloten dat het hoog tijd werd om mijn hoofd te vullen met positieve gedachten om mijn werk en privéleven succesvol te maken.

Desondanks neem ik geen al te beste start. Na 3 dagen werken, stort ik op een middag letterlijk in elkaar, het licht in mijn bovenkamer gaat uit en ik word wakker op de koude grond.

Sneeuwallergie? Liefdesverdriet? Winterdipje? Neen, de dokter schrijft me tot het einde van de maand thuis met de onthutsende analyse: Burn out op 26.

Ik slaap de halve dag, sleur mezelf uit bed om me onder een deken op de bank te installeren. Tegen hem had ik op de tweede dag van het jaar eindelijk bekend hoe ik me voel. Ik wil je lief zijn en voor minder ga ik niet. Hij legt de bal in mijn kamp, waarop ik besluit hem te degraderen tot het friend level. Maar niet zonder mee te geven dat als het aan mij lag, ik wel wat anders zou kiezen.

Sinds ik dat nu ruim een week geleden heb aangekondigd, is hij van de radar verdwenen. Dat was dus blijkbaar niet helemaal wat hij had verwacht, hij die zo van me houd, maar onmogelijk voor een relatie kan kiezen.

Ik huil mezelf weer een aantal nachten in slaap, maar het werk biedt al helemaal geen troost, integendeel. Na de crash en de analyse van de dokter besluit ik dat ik te jong en te slim ben om me hieraan over te geven. Deze golf van deprimerende gevoelens moet ik als een volleerde surfster op haar plank dapper nemen. Failure is not an option.

Ik nestel mezelf voor de buis met een berg chick flicks, doos zakdoekjes in de aanslag. Uit de keuken laat ik zelfgemaakte pasta aanrukken en ik bedien mezelf van een exuberant glas van mijn favoriete Italiaanse rode wijn.

Na een avondje alleen met lekker eten en een stel emo films, is dit mijn conclusie:

Ik moet geloven dat échte liefde nog bestaat, dat niet alle mannen klootzakken zijn, zelfs als je 26 bent en je alleen en zielig voelt. Dat er écht wel jobs bestaan die een ambitieuze schorpioen voldoening schenken en dat er wel degelijk een moment zal komen waarop ik zal stralen van geluk.

Net als Dorthy in the Wizard of Oz ga ik op zoek naar mijn weg, klik ik mijn rode schoentjes tegen elkaar en hoop dat het geluk mij zal vinden in 2010. Ik ben er helemaal klaar voor!

geplaatst door Catwoman - 5730 keer gelezen

beoordeeld 4.57/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be