Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 25 januari 2010

Verslag van het front

Goed weekend achter de rug met leuke feestjes. Het begon al op vrijdag met een deftig feestje onder de vriendinnen. Meteen uiteraard ook weer geroddel over “ons mannen”, of het nu over present of past vriendjes gaat, iedereen passeert op de rooster.

Meteen valt op dat getrouwde of in een relatie verkerende vrouwen blijkbaar hun single life missen en omgekeerd dat wij singles toch af en toe – of misschien zelfs wel regelmatig – hunkeren naar de standvastigheid van die zelfde relaties.

Meteen ook geroddel over exen, en daar komen we ook meteen weer aan de ex van mijn vriendje, blijkbaar heeft ze haar volgende projectje gevonden onder de vorm van iemand met de geldproblemen die mijn feestvriendinnetje blijken te kelderen in ernstige mate. Na ’s anderendaags overleg met het vriendje blijkt weer maar eens hoe veel hij nog met haar bezig is, op blogs en zo meer en via de verhalen die ik hem voeder, die via mijn vriendinnen binnen lopen.

Hoewel zijn bewering is dat hij me graag ziet (zoals al zijn exen) vraag ik me af in welke categorie hij me indeelt? Ben ik speelgoed of ben ik meer, maar weet hij eigenlijk niet goed wat hij met zo’n vrijgevochten geval als ik aan moet? Of weet hij niet wat hij met zichzelf aan moet en moet ik bijgevolg maar eens op zoek naar andere horizonten ipv mijn tijd met hem te verdoen zoals hij zelf altijd beweert? Feit is dat het tussen ons nu eenmaal niet echt opschiet vanwege zijn getwijfel over duizend en 1 dingen.

Bewijsstuk is de discussie van zaterdag over het al dan niet meegaan naar het trouwfeestje, wat achteraf bekeken misschien wel oke was zo, maar het geeft weer eens aan in wat voor klotelaantje we zitten...

Quote: “ als ik je meeneem, dan ben je mijn vriendin”, ja duh, wat denk je dat ik wil dan? “dacht dat je geen project meer wou”, “ik ben een vat vol problemen” en meer van dat. Ja weet je, ik sta hier toch, ik ben hier toch, desondanks mijn eigen twijfels bij een relatie met het vriendje in de strikte zin van het woord.

Maar wat een geluk dat ik me ben gaan amuseren op dat festival om mee te delen via het smsbord dat mijn ventje een lekker ding is, lachen! Om tegen 2u een sms te krijgen, dat die trouw toch wel tegen valt, wel ja, eigen schuld... denk ik dan en lach er eens goed mee.

En dan ten slotte gisterenavond, zoveelste gezellige avondje op de bank. Waarop het vriendje lekker tegen me aan komt liggen, knipogend van goesting en spinnend als een verwende huiskat op brownies.

Om ten slotte te formuleren, dus: jij wil met mij slapen, Waarop de bitch in mij er genoeg van heeft en de bal keihard terugkaatst: “Dus JIJ wil met mij slapen?” Waarop het vriendje dan weer zegt “allez dan zullen we er maar eens aan beginnen hè”, alsof hij aan één of ander zwaar klusje moet beginnen.

Waarop ik op mijn beurt toch wel wat op mijn tenen getrapt de trap af ren, zodat hij denkt dat ik ongelooflijk pissed ben. Met de zin “don’t make it sound like a job” erachteraan.

De ochtend brengt een nieuwe werkweek mee waarin ik besluit toch weer net iets meer afstand in te lassen en me goed gecentered te houden. Het advies was loslaten met open hart, dat is mijn les die ik hier moet leren. Hij heeft deze week gelukkig van alles gepland en ik vind dat ik hem weer wat tijd alleen moet gunnen, zodat hij het verschil kan voelen en hopelijk eens gaat nadenken over wat hij hier in handen heeft. Want zonder enige arrogantie aan de dag te leggen, ben ik overtuigd van mijn eigen kunnen en zelfs met een vat vol problemen en issues zoals hij, ben ik toch niet bang om mezelf te geven. Misschien ga ik hard op mijn gezicht, maar wat als ik win? Wat als ik gelijk heb en win? Dat idee stemt me bijzonder gelukkig en goedgezind. Nu enkel het vriendje hiervan nog overtuigen... Eigenlijk is het dus simpel, maar eens te meer, willen wij mensen het moeilijk maken.

geplaatst door Catwoman - 5394 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be