Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 4 januari 2010

Zalig de armen van geest

Mijn leven als single vrouw, ik zou er 9 foliant boeken kunnen over schrijven. Voor elk jaar een boek. Boek 10 zou ik wijden aan mijn belevingen in het leven, los van het mannelijk schoon.

Het mannelijk schoon… houden we allen niet van de zomers? Kunnen we allen onopgemerkt genieten van de buur die in zijn bruin gebakken bloot bovenlijf zich in het zweet werkt om het perkje voor zijn deur onkruidvrij te houden of we gaan massaal naar de kust voor de zogenaamde gezonde lucht …

In de winter daarentegen, is het d moment bij uitstek om achter de pc te kruipen en een virtuele man te zoeken, in de hoop dat het een match kan betekenen. Wetende in ons achterhoofd dat de rele kans miniem is, maar we gaan er steeds voor…

Zo had ik X leren kennen. Voor mij is een telefonisch gesprek de eerste hindernis waar we samen over kunnen, of net niet. Dan krijg ik de balk tegen mijn gezicht en sluit ik vriendelijk af. Niks te verliezen bij een telefonisch gesprek. Maar bij X klikte het meteen.

En dan d ontmoeting. Men zegt wel eens dat men iemands huis kan vergelijking met hoe het eraan toegaat in zijn mentaal welzijn, zijn/ haar bovenkamer. Achteraf bekeken vind ik de kortstondige ontmoeting nog kostelijker dan op het moment zelf.

Ik heb hilarische momenten gehad, alhoewel hij het als trauma’s zal beleeft hebben!

Zowel zijn bovenkamer als zijn huis waren geconstrueerd door zijn ouders. Een eigen persoonlijkheid bezitten is voor mij sinds dat moment nog waardevoller geworden. Uw kasteel, villa, studio of kamer, los van het feit of het je eigendom is of niet, neem je nit mee doorheen het echte leven. Als je mensen wilt bejegenen val je automatisch terug op je persoonlijkheid! Zo waardevol…niet je villa of je blinkende Porche in de garage!

Er zijn enkele onromantische wedervaren die ik niet snel zal vergeten en die voor mij beslissend waren. Zo zat ik in de zomer met een gips aan mijn voet. Niks vervelender dan beperkt worden in mijn beweeglijkheid! X had me krukken bezorgd. Lief he? Zou men denken… Dezelfde dag, toen we aan elkaar bekenden dat het leven niet voor ons samen was weggelegd, kwam hij zijn krukken terughalen! Daar zat ik dan! Wat gevoelloos…

Rijkdom in het leven, draait voor mij niet rond het hebben van een groot huis, Porche of andere, maar rijkdom vindt men terug in iemands warme hart of persoonlijkheid…

Zalig de armen van geest.

geplaatst door Aagje - 5842 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be