Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 23 februari 2010

en toen werd het moeilijk...

Weken, zelfs maanden zoek je naar ‘de ene’ en ontmoet je een paar wannabes maar nooit is het precies ‘dat’ en dan op een dag...ontmoet je er twee....

Stelt zich de grote vraag of het absoluut mogelijk is op twee personen tegelijk verliefd te worden...wel het antwoord is ja...twee meer verschillende persoonlijkheden had ik niet kunnen vinden en toch ben ik helemaal en onvoorwaardelijk aangetrokken tot beiden...voor erg verschillende redenen.

En wat doe je dan...erg hoor, de twijfels, het soul searching, de lange gesprekken met confidantes, wikken en wegen....en er niet uitgeraken...

De knoop niet durven door te hakken maar toch voor de hartverscheurende keuze te staan want ik wil eerlijk blijven tegenover beiden en we zijn nu op het point of no return aangekomen.....

Alle lijstjes, ideen, gesprekken moet ik me naast me neerleggen en eens en voor altijd een keuze maken. Ik weet nu al dat degene die ik laat gaan er niks van zal begrijpen en zwaar gekwetst zal zijn maar ik moet een beslissing nemen of ik riskeer ze beiden te verliezen en dat is me teveel.

Morgen is D-day...wish me luck!

geplaatst door Vivo - 5706 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be