Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 23 februari 2010

For women's eyes only

Stel dat ik wil weten of een man echt om mij geeft. Wat dan?

Iemand zei me: ‘Kijk naar zijn gedrag en luister absoluut niet naar zijn woorden. Mannen zeggen om het even wat om... ‘

Dat sprak me wel aan en ik had het eigenlijk ook ondervonden… maar nooit zo scherp gezien. Toch is het zo: woorden betekenen niks voor een man. Woorden zijn slechts trillende lucht. Soms heel mooi trillend, ik geef het toe.

Iemand zei me: ‘Laat hem werken voor jouw aandacht, voor tijd met jou. Een man waardeert alleen datgene, waarvoor hij werken moet .’ Dat sprak me ook aan en eigenlijk had ik dat ook al ondervonden… maar altijd excuses gezocht voor hem.

Dus voortaan gaat het zo: Levert hij geen inspanning? Moet ik organiseren, bellen, luisterend oor zijn...? Dumpen die handel. Respecteert hij mijn grenzen niet? Dumpen die handel.

Het werkt snel, hoor, zo'n selectie.

Bijvoorbeeld: hij wil een afspraakje, want hij moet toch in de buurt zijn. Dumpen. We hebben een afspraakje, maar er ligt wat sneeuw. Als ik het ervoor over heb en hij niet: dumpen. We zijn aan het chatten en hij krijgt telefoon. Als ik niet belangrijk genoeg bent om die telefoon te laten voor wat hij is: dumpen.

Een man die echt belangstelling voor mij heeft, zal hemel en aarde voor mij verzetten. Doet hij het niet: dumpen, dumpen, dumpen. Mannen zijn dit niet meer gewoon, dus geef ik ze één tweede kans. Slechts één. Of hij leert snel of hij leert nooit. Gedrag in het verleden, gedrag in de toekomst.

Het is het geboorterecht van elke vrouw 'to be cherished, honoured and adored'.

En wat volgens sommigen op deze site de inhoud van daten in Amerika betreft: het is een leugen. Daten is daar gewoon: een goeie tijd hebben samen. En daar moet ‘hij’ in de eerste plaats voor zorgen. Kan hij dat niet, dan ... Inderdaad!

Een geschikte man zal dit allemaal doen. Je geeft hem immers het grootste geschenk, wat je hem geven kan: je laat hem ‘man’ zijn.

geplaatst door Lievl - 5370 keer gelezen

beoordeeld 3.5/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be