Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 26 februari 2010

For your eyes only: M/V, in het bijzonder wie in zichzelf en in anderen gelooft

Stel dat ik wil weten of een vrouw echt om mij geeft. Wat dan?

Iemand zei me: ‘Kijk naar haar gedrag en luister absoluut niet naar haar woorden. Vrouwen zeggen om het even wat om... ‘

Dat kon me maar matig bekoren, al had ik het wel al eens zo ondervonden. Maar veralgemenen, dat ligt me zo niet. Bovendien, dan kan ik er maar best een kruis over maken: dan staat niet n vrouw recht in haar schoenen?

Nee, het klopt niet: vertrouwen rijmt niet mr op vrouwen dan op… mannen .

Dat je als man je de naad uit de broek moet werken voor een vrouw, om haar liefde te winnen. Ah, ook dt lijkt me geen absolute waarheid. Het zou zonde zijn voor die pantalon. En: geen gezicht, zo’n kerel in spagaat met gescheurd kruis.

Voorbij alle clichs over mannen en vrouwen: doen niet lle potentieel verliefden dit spontaan: zich vrij maken, aandacht en tijd geven aan het voorwerp van hun gevoelens? Elkaar zo gauw mogelijk willen zien en daar hemel (en een stukje aarde) voor verzetten?

Nee, ik laat me nog hoogst zelden verleiden tot het lezen van kolommetjes waar vrouwen tegenover mannen worden gezet. D vrouw bestaat niet, d man evenmin. Ik geloof in individuen. En in mezelf. Dat is al heel wat. Denk je er ook zo over?

geplaatst door Animo - 4944 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be