Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 18 februari 2010

Hallo allemaal,

Ben deze week aan het plannen geslagen: een trip in de paasvakantie, gitaar- en tangolessen voor de zomer om het belangrijkste te noemen. Ik ging er zo in op dat ik op het werk werd afgeleid erdoor. Maar zo dromen over die leuke dingen is ook een goede motivator. Zodra ik dit of dat af heb neem ik gitaarlessen... Dat heb ik dan wel verdiend.

Het werkt wel. Even toch.

Want dan komt de volgende afleiding eraan: het geroesemoes vanuit de keuken, net om de hoek van waar ik zit. Een mannelijke roddelbijeenkomst bij een kopje koffie! Ik spring van achter mijn computerscherm en haast me naar de keuken. Als iedereen weer zijn beklag gedaan over de onheuse behandeling die ons te beurt valt in ons klein Antwerps consultancybedrijfje, nemen we weer plaats achter ons scherm.

Roddelen is niet mijn gewoonte, maar onze bazen vragen er echt wel om. Dreigen met ontslag is een eerste middelen in een discussie, niet de ultieme remedie tegen oninschikkelijke medewerkers. Iedereen is op zoek naar iets anders, ook wie nog niet in opzeg is.

Daarnaast las ik nog een leuk boek over daten en een goeie indruk maken. Niet dat het zo leerrijk was. Laat me een tipje van de sluier oplichten: blijkbaar kan je als man als je loopt beter eerst het achterste deel van je voeten op de grond zetten. Komt stoer over blijkbaar. En klagen kan je ook beter laten. Overdrijf er alleszins niet mee.

Dus ik weet wat me te doen staat nu zaterdag en het weekend erop. Ik zwijg over mijn baas, beloof haar dat ik met haar tango ga doen en besteed aandacht aan elk detail, ook als ik opsta en naar het toilet wandel.

geplaatst door IanHendrix - 5656 keer gelezen

beoordeeld 1/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be