Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 20 februari 2010

Inspector Introspector

Een gevoelsmens heeft zo zijn evenknie nodig in het onderzoekende. Anders gaat het met de passie geheid fout. En als de passie ook nog eens in de seks is geslopen….dan is het wel heel moeilijk om klaar uit je ogen te zien. Maar alles leert. Het heeft alleen zijn tijd nodig.

Nu heb ik toch wel tijd zat gehad. In cycli van 8 maanden, een wat korte dracht voor de geboorte van iets nieuws, had ik eerst geen seks meer en dan weer wel. Over het waarom is geen betoog nodig. Dat is het leven.

Maar nu, in de negende maand, kijkt Inspector Introspector al een tijd mee over mijn schouder.

Wat ben jij daar aan het doen, man? Amuseer jij je met die dame rot? Waar moet dat heen?

Zo hoor ik hem bezig. Ik buig het hoofd, eventjes besuisd. Ik heb dan al wel tinnitus, maar dat stemmetje heb ik toch gehoord. Negeren kan ik het niet meer.

Je had er dan allang een relatie mee moeten hebben, weet Inspector Introspector nog. Euh…wat zeg je? Hoezo? Het is dat ik het wel weet, maar het blijf verdringen. Hoewel ik het hoe langer hoe minder netjes vind, de momenten uit elkaar aan het schuiven ben, een pendule die heen en weer slingert.

Ja maar zij weet van in het begin hoe het zit, opper ik nog. Inspector Introspector kijkt streng, niet onder de indruk. Game over, zegt hij. Ik sla tilt. Dit had ik niet verwacht.

Wat zal ik nu beginnen? Mep ik Inspector Introspector buiten westen? Neen, zeker een gevoelsmens doet zoiets niet. Ik moet dus leren leven met mijn alter ego. Hem leren zien als mijn grote broer, mijn bewaarengel. Een nieuw leven beginnen. Eerst weer zonder seks. Zien wat moet gezien worden. Doen wat het gevoel uitwijst.

De slinger beschrijft een nieuwe boog.

geplaatst door Harry - 5820 keer gelezen

beoordeeld 4.83/5 (23 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be