Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 8 februari 2010

Terug

Na een tijdje inspiratieloosheid ben ik weer terug aan het bloggen geslagen. De burn out is overwonnen, na dagen slapen, veel huilen en vooral veel chocolade, spannende boeken en fijne wandelingen in de heerlijke buitenlucht. Na een eerste weekje terug aan de slag en een minstens even interessante week met mijn mannelijk lustobject en maatje, heb ik weer voldoende voer om jullie leesgierige ogen mee te plezieren.

Toch weer een avond op de zetel gehangen bij hem die het weer niet kon laten mijn neus in de feiten te wrijven waarna de Spaanse furie in mij compleet losbarst en met deuren smijtend haar woede tot uiting brengt. Frustratie schatjes, complete frustratie, dus na een uurtje janken en spartelen met de fles rum in de aanslag, besluit ik nog maar eens wat blogs te gaan lezen op M4M. En wat zie ik daar? Er werd zowaar over mij geblogd, en straffer nog, ik word gemist... Niet te geloven wat een deugd zoiets kan doen, als je met zo’n kutgevoel opgezadeld zit. De fles rum verban ik opnieuw naar de kast, en mijn vingers kriebelen om al die nieuwsgierigaards toch maar even van een antwoord te voorzien. Goed voor de moraal en altijd strelend voor het ego uiteraard, met dank aan DoubleU voor de positieve provocatie.

In repliek op de analyse van de man die vind dat zijn eigen lichaam een kathedraal is (Ja PhoenixR, that would be you) en zich dus duidelijk ook reeds heeft verdiept in de laatste Dan Brown, scary overeenkomst overigens, ik ben wel degelijk op zoek naar een relatie. En dat deel over de grijze zone tussen vriendschap en relatie, daar kan ik volledig in volgen. Maar ik heb er zoals steeds mijn eigen idee over. Als ik jou woorden goed begrepen heb, dan zeg je basicly, iedereen kan de ware zijn en fuck around tot je die vind. En daar ben ik het nu eens fundamenteel mee oneens. Ik ben niet op zoek naar zomaar eender welke vent om te passen in mijn verhaal, voldoende van die eikels gehad overigens. It has to be the one... degene die mij kan “lezen”, die maar één blik van mij nodig heeft om te weten wat er gaande is, mijn maatje. En dat is geenzins een rationele of nog maar logische beslissing, dat is een keuze van mijn hart. Random sex heeft niets met liefde te maken, meer nog random sex is saai. Seks wordt pas interessant als er gevoelens in het spel zijn.

Ik hoor je al luidop denken: “domme trien”, maar het is niet anders. De man die ik eigenlijk de vuilbak in hoor te kieperen voor al wat hij me aandoet, voor al zijn complex en neurotisch gedrag, voor zijn totale bindingsangst, en ik denk dat we nog wel even kunnen doorgaan...

Uitgerekend die man heeft mijn hart veroverd, door de man die hij is, door zijn door en door goede fond met alle minpuntjes die erbij horen. Als ik in zijn armen lig dan weet ik dat, als ik in zijn ogen kijk dan zie ik dat, met elke vezel in mijn lijf wil ik bij hem zijn. Dus ja, ik wil wel degelijk een relatie, maar niet ten koste van alles en zeker niet met eender wie. Het plaatje moet gewoon kloppen, en hier kan ik maar één ding ter afsluiting zeggen: in de liefde zijn er geen regels, je mag vechten, krabben, onder de gordel spelen enz. Je moet alleen ten alle tijde jezelf blijven, en voor de rest zal het lot wel zorgen, altijd als je het het minste verwacht.

Elke vrouw die ooit gezien en gevoeld heeft dat hij het moest zijn, hier en nu en hopelijk nog veel langer, die weet wat ik bedoel, die gaat dit gevoel herkennen. Niks verliefdheid, niks blind voor de realiteit, liefde in de puurste zin van het woord, met alle pieken en dalen die erbij horen.

Slaap lekker M4M’ers en droom maar lekker, want hét bestaat!

geplaatst door Catwoman - 5968 keer gelezen

beoordeeld 4.29/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be