Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 10 februari 2010

Valentijn moet worden afgeschaft

Valentijn moet worden afgeschaft. Geliefden hebben Valentijnsdag niet nodig om hun liefde te vieren. Ze kunnen daar zelf wel een geschikte dag voor kiezen (bv. de dag waarop ze mekaar voor het eerst ontmoet hebben, waarop ze verliefd werden of getrouwd zijn enz.). De huidige versie van Valentijn is alleen maar een product van de commercie: een opgelegd feest waarop koppels zoveel mogelijk geld moeten uitgeven aan cadeaus en traktaties.

Laten we terugkeren naar de oorspronkelijke betekenis van Valentijn: de meest romantische en spannendste dag van het jaar, de dag van de geheime, verboden, verborgen liefde. De dag waarop iedereen die in het geheim verliefd is en daar niet voor uit kan of durft te komen, zijn of haar liefde mag verklaren.

Kijk dus nu maar al uit naar alle onverwachte berichten op 14 februari!

geplaatst door Barry - 5857 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be