Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 7 februari 2010

Valentijn

Die vuurrode Valentijnskaart op M4M, wat vang jij er mee aan? Zelf heb ik geen idee. Net zo min als met die Vivabox: verwendag voor twee in een welnesscentrum naar keuze, met inbegrip van drie verzorgingsproducten bij bad of douche. Let wel, met die scrubpasta, die douchegel en die verzorgingscrŤme weten mijn handen wel raad. On the right time, the right place en vooral: bij the right woman. 14 februari, is dat niet de dag die je als single-tegen-heug-en-meug met nijdige pennentrekken in je agenda wil schrappen?

Je kan er dezer dagen weer niet naast kijken. Dweil shoppingcentra en winkelstraten maar eens af, sla een magazine of krant open: de wereld is dezer dagen knalrood. 14 februari komt er aan en we zullen het geweten hebben. Valentijn voor singles. Op het eerste zicht lijkt het zo’n beetje als een kerstfeestje voor moslims, een modeshow voor naturisten of een sappige cŰte ŗ l’os voor veggies.

Natuurlijk is Valentijnsdag een commerciŽle hit. Al verkies ik dŗt vol overtuiging boven wat de Duitsers traditiegetrouw van 14 februari brouwen. Voor hen is het een ongeluksdag: de geboortedag van Judas, de man die zijn vriend en mentor verraadde voor een handvol zilverlingen.

Enkele jaren geleden trok ik met gemengde gevoelens naar een Valentijnsfuif voor singles, just for fun. En wat bleek? Zelden zo veel plezier gehad. Tegen drie uur ’s morgens reed ik naar huis met een tevreden gevoel en een bezweet overhemd.

14 februari is niet alleen het feestje van lingeriewinkeliers en restaurateurs. Verliefden vullen de dag in zoals ze zich er het beste bij voelen, al hebben die niet het monopolie op de rode dag. Allen die rotsvast in de liefde geloven krijgen die dag cadeau. Voor de diehards zoals ik is elke dag dan weer Valentijnsdag. Je houdt van het leven en de liefde. Of niet.

Wie het rozerode gewoel relativeert of er graag een literair sausje over uitstort, kan zich nog laven aan Chagrin d’ amour (<a href="http://www.begeerte.be/" target="_blank">www.begeerte.be</a>) . Happy Valentine!

geplaatst door Animo - 5628 keer gelezen

beoordeeld 1.86/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be