Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 21 februari 2010

Zaad

Alweer lag er een mannelijk exemplaar op de behandelingsbank met een hoofd hard, zwaar en vol van intelligentie en een bekken hard, koud en zo dood als een pier. Tja, wat zou je willen als je al een paar decennia je zitvlees platwalst op een moderne bureaustoel met de neus richting blauwwitte scherm ter bevordering van bijziendheid alom en het onderhouden van vroegtijdige zaadlozingen, u allen welbekend. Dit laatste mogelijks wegens langdurig scheefzitten van staart(beent)je en bijhorende zenuwvlecht. Geef mij maar een man zonder bureaustoel... en mét een hart. Maar dat wordt het onderwerp van mijn volgende blog.

Nu wil ik eerst een verhaaltje vertellen over de bloemetjes en de bijtjes.

Weet je, mannen hebben geen zaad, vrouwen ook niet, hoe zouden ze? Hoewel...

Volgens Wikipedia is zaad "een uitgegroeid zaadbeginsel uit het vruchtbeginsel. Uit een zaad kan een nieuwe plant groeien, omdat deze bestaat uit een kiempje en uit voedsel voor het kiempje."

Dat het warme witte vocht voedsel bevat, vitaminen zelfs ter versteviging van de huid van bbb's en tevens dienst doet als antirimpelcrème voor de nacht, heb ik veelvuldig aan de levende lijve ondervonden. Zie ook de profielen onder kopje: mijn uiterlijk: "Eerlijk gezegd: ik zie er jonger uit dan mijn leeftijd." Maar dat sperma een kiempje bevat, laat staan er een nieuw plantje zou uit groeien, gaat mijn fantasie ver te boven. Heb je al één man weten zaaien? Stel je voor, het begint al te kriebelen... Ik herinner me één vrouw die naar eigen geweten op een erbarmelijke manier omspringt met het zaad van haar man. Na het liefdesspel loopt ze met het gladde condoom naar buiten en geeft -wat op dat moment eigenlijk haarzelf toebehoord- liefdevol terug aan moeder aarde. Stel je voor, hoe de katholieke kerk zich tot op het gekste niveau vermengt in bedgeheimen. Ik vraag me af wat die man ondertussen doet. Hopelijk ligt hij gezellig te knorren.

Mannen hebben geen zaad dus, ook geen zaadlozing. Waar moeten we dat zaad dan gaan zoeken? Het is namelijk een taboe het zaad te verkwisten: het dient gezaaid te worden waar het thuishoort, volgens Katholische klanken. Menselijk zaad begint eigenlijk waar het werk van de man eindigt: bij de vrouw. Zaad is een vrouwenzaak of het zou toch moeten...

Het menselijke zaad begint waar twee één worden, waar ik jij word en jij mij, en wij werden de ander. Dat is zaad, met een goddeljike blauwdruk.

Lieve mannen, werp af uw schuldgevoelens, bange gedachten en afwijzende vingers; u heeft geen zaad!

Geniet volop, speel vooral veel met uzelf, en schud uw bekkens los van zware kettingen en misvattingen.

geplaatst door Bieke8 - 6126 keer gelezen

beoordeeld 4.56/5 (27 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be