Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 28 maart 2010

A fool sees not the same tree that a wise man sees.

Toch zal het nooit veranderen, misschien dat het ons allebei spijt, maar waarschijnlijk ben je er nu al blij om. Toen niet, weet je nog, dat je mij probeerde over te halen door alle dingen te doen waarom ik deed wat ik deed. Zo diep dat een gevoel kan zitten dat er zelfs na de vorst van de winter, de schroeiende nazomerzon geen uitroeiing is gekomen.

De aarde bedekt misschien de ontluikende sprieten, maar ze zijn er nog. Gelukkig bij ons beide, wat het geluk van toen nog iets fijns maakt om aan terug te denken. Gelukkig hebben we allebei niet de giften aangesproken die zo snel geplante planten kunnen verdelgen, of misschien wel, maar zaten die van ons zo diep dat er slechts loos loof werd geroofd. Gek is dat, blij zijn ondanks dat het toch verdrietig is, als sterfte in een miniatuurdorp.

De angst van toen gedreven door liefde, jij dacht jaloezie weet je nog, is er nog altijd. Dat ondanks het feit je zo krachtig bent, zo prachtig, maar misschien ook wel juist daarom. Had ik misschien meer moeten genieten, minder moeten snoeien om het jonge gewas ruimte te geven. Probeer maar eens uit te leggen aan een boom dat je hem snoeit om goed te doen, hij zal je nooit graag zien, terwijl waarschijnlijk en zeker hopelijk hij achteraf wel gaat waarderen dat je het gedaan hebt. Terecht ook, want wat ben je mooi gegroeid, toch kan ik nog altijd niet genieten, maar ben ik bang voor stormen, bang voor bliksem, droogte en brand. Ironisch genoeg bang voor dingen die jij wel overleeft, zoals toen, en ik waarschijnlijk niet. De boswachter naast zijn favoriete beuk, zorgend voor een sterkere kracht dan hemzelf; zo onzelfzuchtig en dapper, maar tegelijkertijd zo nutteloos en overbodig.

geplaatst door Bartche - 4628 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be