Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 19 maart 2010

Bogota

Maandag 1 februari, Bogota Colombia. 08h00.

Hij: Hey schat, hoe gaat het daar in BelgiŽ ? (Er klinkt een serieuze echo aan de andere kant van de lijn).
Zij: Euh…, ik moet u iets zeggen. Ik heb een appartement gevonden.
Hij: Hoezo, gingen we dat de zondag dan niet verder bespreken ?
Zij: Ja, ik heb al getekend, het is een heel mooi appartement.
Hij: Oke, het is misschien inderdaad beter zo, dan zal je me niet meer horen deze week.

Het is nu niet dat ik een gat in de lucht kon springen maar ik voelde wel een serieuze opluchting. De vierde keer een scheiding in 3,5 jaar. Zou het dan deze keer toch definitief zijn?

Zo is mijn single leven terug gestart de 1ste februari. Na dat telefoontje ben ik nog de hele dag gaan werken en dat ging wonderlijk wel. Die week dat ik toen in Bogota zat heb ik niet meer gebeld en niet meer ge sms’t. Ik kreeg wel nog een sms waarin stond…. "Jij hebt blijkbaar al iemand anders?". Hoe zou ik dat in godsnaam kunnen klaarspelen? Ik heb er niet op gereageerd.

De klap kwam natuurlijk wel als ik de zaterdagmiddag terug thuis kwam. Een echte puinhoop, en een zo goed als leeg huis. Gelukkig waren de belangrijkste meubles zoals de eetkamer, buffetkast, slaapkamer van mij. De salon was mee vertrokken en ook de wasmachine en de droogkast, de televisie en de home cinema. Meteen werd de fatboy van mijn zoontje gepromoveerd tot salon voor een maand of 3. Zijn kleine televisie hebben we dan ook maar beneden gezet.

De eerste week dat ik terug thuis was ben ik enkel komen slapen. De weken erna zagen er als volgt uit;
Week 7: ski vakantie in Frankrijk
Week 8: voor het werk naar Bergen in Noorwegen
Week 9: een hele week met klanten in Antwerpen
Weekend 6-7 maart: weekend Athene met een vriendin…

Over dat weekend vertel ik wat meer in de volgende blog.

geplaatst door Happy - 5407 keer gelezen

beoordeeld 2/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be