Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 20 maart 2010

De vakantie test

Het is alom bekend, je moet zeker niet de eerste vakantie samen onderschatten wat stress betreft. Als je voor het eerst voor een langere periode dag in, dag uit samen bent leer je veel over elkaar!

We besloten om naar het zonneparadijs Egypte te gaan, daar heb je gegarandeerd goed weer en konden we voor 10 dagen die lange, harde winter hier even vergeten. So far, so good! We raakten het onmiddellijk eens over de plaats, het hotel, de data...goed teken dacht ik, we zitten op dezelfde golflengte!

Eens ter plaatse ben ik iemand die kan genieten van een beetje service en kijk ik niet zo nauw op een euro... da’s vakantie voor mij, niet teveel nadenken, gewoon genieten. Mijn reisgezel had andere ideeŽn en ging gelijk al kijken waar goedkoop water enz... kon ingekocht worden en wat we allemaal zelf konden doen... Nu moet ik zeggen dat dat natuurlijk een verschil maakt maar zoveel nu ook niet... Ik had me voorgenomen ‘zen’ te blijven en ben dus meegegaan en heb hem initiatieven laten nemen. Dat hou je dus wel 10 dagen vol, maar dat zie ik me niet op langere termijn doen. Jezelf verloochenen, zelfs over kleine dingen, blijft niet duren, dat wordt een gespannen toestand na een tijdje. Dus heb ik mijn verstand op nul gezet, een heel leuke vakantie gehad, ben teruggekomen met een mooi kleurtje en lekker uitgerust... maar weet nu reeds dat er serieus water in de wijn zal moeten gedaan worden aan BEIDE kanten om deze relatie te doen werken... maar dat is waar het allemaal om gaat in relaties niet?....


geplaatst door Vivo - 4914 keer gelezen

beoordeeld 5/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be