Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 22 maart 2010

Een lichtblauwtje lopenů

De laatste vrijdag heb ik iets heel leuks meegemaakt. Ik heb eruit geconcludeerd dat er wel verschillende gradaties zijn in “een blauwtje lopen”.

Ik was haar in het gebouw waar ik werk al eens een paar keer tegengekomen in de lift. Een mooie verschijning, ziet er sympathiek uit en ik dacht dat ze me wel leuk vond. De eerste keer dat ik haar tegenkwam was ik nog samen met mijn vorige vriendin dus dan heb ik niets ondernomen dan gewoon even een korte babbel als ze toevallig met me in de lift stond. Nu ligt de situatie natuurlijk anders want ik ben terug single. Vorige vrijdag stond ze terug bij me in de lift en was er weer een korte babbel. Niet lang, want ik moet er al uit op de 4de verdieping. Zij gaat verder tot de zesde verdieping.

Ik wou haar toch beter leren kennen en was erover aan het nadenken hoe ik dat zou aanpakken… Zou ik gewoon afwachten tot ik haar weer tegenkwam in de lift? Of zou ik het een beetje pro-actiever aanpakken en vandaag al iets ondernemen. Verschillende mogelijkheden schoten door mijn hoofd. “Ik zou naar boven kunnen gaan en mezelf voorstellen en dan zien waar ik uitkwam…. Nee, toch maar niet. Je weet nooit hoe ze erop zou reageren. Misschien zou ik me wel belachelijk maken.
Ik kon ook de telefoon nemen en naar haar werk bellen (ik kende haar naam nog niet) en vragen of ik haar eens aan de lijn mag hebben en dan zien waar ik zou uitkomen.

Ik heb dan maar gekozen voor de laatste optie en gebeld naar het bedrijf waar ze werkt… Ik had een vrouw aan de lijn die het bedrijf voorstelde. Ik vroeg of zij het was met wie ik deze morgen in de lift een superkort babbeltje gedaan had. Neen, het was zij niet. Maar ze ging direct verder en zei dat dat waarschijnlijk haar collega Christel zal geweest zijn. Is het een blondje met een lief lachje…. Ja, dat kon ik natuurlijk alleen maar beamen. Inderdaad, dat was Christel. Kan ik even Christel aan de lijn krijgen? Helaas niet want momenteel is ze even in gesprek. Zal ik anders vragen dat ze terugbel? Ja, ok doet u dat maar.

Later op de dag belde Christel me dan terug. Hallo Christel, ik heb vanmorgen met u in de lift gestaan en we hebben een superkort babbeltje gedaan. Spijtig dat we een gebouw hebben met maar 6 verdiepingen, ik zou liever gehad hebben dat het 150 verdiepingen telde en ik op verdieping 149 werkte en jij op verdieping 150. Gegiechel aan de andere kant van de lijn….Mooi dacht ik bij mezelf, dit gaat in de goede richting… Christel, heb je geen zin om eens wat uitgebreider kennis te maken en eens te gaan lunchen of eens te gaan dineren deze week? …eventjes stilte aan de andere kant van de lijn…. Haar antwoord was kort en bondig en ze scheen volledig uit haar lood geslagen. Neen; toch liever niet, ik denk niet dat dat zo een goed idee is. Spijtig… kon ik nog antwoorden en ik kon ook nog zeggen “tot een volgende keer in de lift dan”.

Dit is dan een blauwtje lopen, wat zeg ik dit is een donkerblauwtje.

Op weg naar huis kom ik uit de Kennedytunnel en heb ik een gemiste oproep… van Christel. Ik heb haar dan terug gebeld en ze verontschuldigde zich dat ze zo kort was vroeger op de dag. Ze legde dan ook nog uit dat ze getrouwd was, net zwanger en dat ze een beetje uit haar lood geslagen was. Ze zei dat ze het wel super lief vond.

Zo is dit blauwtje dan toch nog een lichtblauwtje geworden als je het mij vraagt.

geplaatst door Happy - 5400 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be