Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 28 maart 2010

Het sprookje van Vriendschap en Liefde

Hoe een T-shirt misverstanden en een hoop ellende kan vermijden…

Er waren eens twee broers. De ene heette Liefde, de andere Vriendschap. Ze leken erg goed op elkaar. Sommige mensen konden ze moeilijk uit elkaar houden en zeiden vaak Vriendschap tegen Liefde of Liefde tegen Vriendschap.

Soms leidde dat tot grote misverstanden, want sommigen wilden Liefde een heel speciale zoen geven, maar gaven die aan Vriendschap. Dan kregen ze een klap in hun gezicht. Andersom gebeurde het ook dat Liefde iets kreeg wat eigenlijk voor Vriendschap bedoeld was. Dan voelde Liefde zich te kort gedaan.
Daarom besloten ze op een dag om elk een trui in een andere kleur aan te trekken. Het hielp een beetje. Een beetje maar, want sommige mensen vergaten dat rood de kleur van Liefde was en groen die van Vriendschap. En nog anderen waren gewoon kleurenblind…


geplaatst door Animo - 5330 keer gelezen

beoordeeld 1.58/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be