Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 20 maart 2010

Hier begint het

Hier begint het, het bloggen. Ben ervoor uitgenodigd, en niet wetend of het een eer is dan wel een commerciŽle zet, ik denk dat ik mijn ei wel kwijt kan in een wekelijks stukje. Wil eens over mezelf en het singelen nadenken en dat aan een groep anoniemen meedelen. Dat ik er dan een gratis profiel voor krijg, het interesseert me matig. Natuurlijk wil ik een eeuwig verdere toekomst met de ware, en wil ik die vinden of gevonden worden. Maar nu wil ik eerst, met een beetje tegenzin, leren een gelukkigere single te zijn. Eentje die niet alleen in het nu plezier heeft, maar ook iemand die vertrouwt dat een toekomst 'alleen', met m'n kinderen en zoveel vrienden en familie, er prachtig kan uitzien.

Hier begint het, het lentegevoel. Vandaag is de tuin klaargestoomd voor het nieuwe seizoen. Er kan weer gezaaid en geplant worden. Klassieke kruiden en vergeten groenten op mini-veldjes in een stadstuin. Met de hulp van een geweldige vader, die er zelf ook deugd en spierpijn van had.

Hier begint het, het besef dat ik een lief zocht en een vriend vond. Hier begint de strijd om de vriend te vriend te houden. Was ooit 3 dagen 'te gast' op deze site om alvast eens te oefenen en rond te kijken en Bang, daar was hij dan. De klik met bindingsangst. Mijn gelijke, die mij altijd begrijpt en ikke hem. Iemand om nooit ruzie mee te maken. Iemand om altijd in m'n leven te willen wegens compleet op mijn gemak. Iemand die na een weekje elkaar kennen er zeker van was dat hij niet zeker genoeg is van 'voor altijd'. Iemand met wie ik om de combinatie van al die factoren minstens 10cm afstand had moeten houden. Maar samenzijn was nooit op afstand. Daarvoor was de klik te sterk, en kwam de chemie er nog bovenop. En dus zal er vanaf nu niets meer zijn, of mits wat superinspanningen een unieke vriendschap tussen een single man en een single vrouw. Is dat wel realistisch? Wil hij dat wel? En is een Best Friend niet het beste anti-afrodisiacum en kan ik (en hij) verdere toekomstige relatieplannen dan alvast beter op mijn (en zijn) buik schrijven?

Want hier begint het, vandaag is de eerste dag van de rest van mijn leven (heb ik niet zelf gevonden). Mijn mooie leven van vandaag wil ik koesteren. Wie er drastisch in wilt snoeien zal mogen ophoepelen. Wie het wilt delen en kneden krijgt misschien een kans. Later dan toch, hier begint het singelen.

geplaatst door Bibi - 5308 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be