Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 28 maart 2010

Koel

Hij nodigde me uit voor een sauna. We hebben elkaar nog nooit aangeraakt in de 5 afgelopen afleveringen maar wel al heel veel gepraat over onszelf, relaties, sex, geld, toekomstplannen, noem het op...
Een hallo-kus kreeg steeds zijn landing ergens net voor mijn linker oor. Er was wel al eens een schijnbeweging van aanraking of koesterend gebaar, doch de afstand is groot en koel. Hoe kan dat nu, ik die zo een warme dichte knuffelaar ben.

Nu stonden we daar naast elkaar in de kleedkamer en moesten we ons helemaal uitkleden in elkaars bijzijn. Ik kan u verzekeren, het was spannend. We konden elkaars hartslag horen weergalmen tot op een meter afstand. Bescheiden als we waren namen we elk apart een douche. Daar zaten we dan, gezellig dicht naast elkaar in een grote sauna waar er nog heel veel plaats was. De gesprekken kwamen stilletjes op gang. Af en toe gluurden we vanuit onze ooghoeken 90 graden zijwaarts. Heimelijk zat ik te genieten van die mooie en goed gevormde jongeling met brede schouders, een heerlijke borstkast met bijhorend mannelijk borsthaar om in weg te dromen, géén stokkebenen en een lekkere stevige ronde kont. Heerlijk. Maar ik durf hem niet aanraken en hij mij niet. Uit "the middle of nowhere" zegt hij dat ik nog niet veel aan het zweten ben, terwijl het zweet me van mijn rug en borsten afdruipt. Moet ik dan zijn hand nemen en hem laten voelen?

We gaan een drankje halen en zitten af te koelen op een bank aan het warme buitenzwembad. Daar wil ik toch wel een duikje nemen en hij volgt me. Ik zwem een aantal lengtes na elkaar, genietend van mijn eigen spierkracht en vorm welke de laatste weken zo een transformatie doormaakte. Zacht hijgend kom ik naast hem staan in het tropisch warme water. We praten wat lossen zinnen aan elkaar terwijl mijn borsten net boven water dobberen. Onze oogbollen draaien elke richting uit. Zonder na te denken stel ik hem voor om terug aan land te gaan voor een volgende saunaronde, maar hij volgt me niet. Wat later wandelt hij achteruit door het water en komt achteruit uit het zwembad alsof hij iets te verbergen heeft. Ik snap het niet. Hij volgt me tot aan de saunadeur, blijft stokstijf in badjas aan de deur staan en weigert zonder woorden om mee te gaan naar binnen. Ik begrijp er nog minder van.

Hij bracht me naar huis en kwam deze keer niet mee naar binnen om nog iets te drinken daar hij op tijd naar bed moest. Voor het eerst keek hij lang en diep in mijn ogen en werden zijn pupillen zo groot als draaikolken waar ik genadeloos in weggezogen werd. Een luchtkus bij mijn linker oor om 23u30 sluit de avond voorlopig af.

Stapvoets achteruit in mijn visueel geheugen blijf ik hangen op een beeldfragment in het zwembad. Hoe zit dat nu weer met die wet van Descartes over de lichtbreking onder water?

De volgende ochtend vind ik een email met de melding dat hij mijn profielfoto op internet heel mooi vindt. Die email werd verzonden rond 1u30. We zaten nog uren wakker en dachten aan elkaar, vanop een koele afstand.

geplaatst door Bieke8 - 5780 keer gelezen

beoordeeld 4.76/5 (25 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be