Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 24 maart 2010

Onmiskenbare voordelen

Aan het niet-samenhoren zijn onmiskenbare voordelen verbonden, al zijn ze niet voor iedereen even duidelijk, zoals voor bibi.

Het besluit is echter genomen, ik probeer nu even niet uit te kijken naar het samenhoren, draai die knop om en wacht tot ik de voordelen heb ervaren en het geluk van het alleen-zijn 'bijna prefereer' alvorens weer voor voluit te gaan. Dat is namelijk een veel stevigere en meer betrouwbare basis. Het risico is te groot dat ik me zou vastklampen aan de eerste de beste goed ogende passerende, om die overigens voor de rest van z'n leven zeer goed te soigneren. Z slecht pak ik de zaken nu ook weer niet aan.

Soit, vooral voor mezelf maak ik een lijst op met de onmiskenbare voordelen. Als opkikkertje. Om het allemaal wat te relativeren.
- Ik heb alle avonden en weekends vrij. Moet niet zoeken, niet daten, niet afspreken en kan gaan en staan waar ik wil, en vaak op tijd naar bed. Dat zou ik dus ook eens moeten doen.
- Het is goedkoop, geen pinten of etentjes te trakteren tenzij aan vriendinnen, maar bij hen lijd ik minder gezichtsverlies als ik eens krap bij kas zit.
- Er is veel plaats in het grote bed, dat vinden de dochters 's morgens heel leuk!
- De kat is nu den dappere in huis al is hij zich daar spijtig genoeg niet bewust van.
- Ik kan de meest wansmakelijke muziekjes opzetten, belachelijk met mijn armen en benen staan zwieren en niemand die het zich aantrekt.
- Ik moet mezelf helemaal niet mooi maken. Probeer dat wel, maar dan voor niemand in het bijzonder.
- Het is altijd clean-sheet-day.
- Ik mag alle te zaaien of te planten groenten en kruiden zelf kiezen. Geen heerschap dat in m'n nek staat te blazen dat wortelen lekkerder zijn dan pastinaak of waar ik het in godsnaam haal aardperen te gaan kweken in wat ooit een vijvertje was.

Ik weet het wel, bij al die voordelen van singelen komt gelijk een snijdend gemis tevoorschijn. Breek mijn mond niet open. Want wat is nu leuker dan kerstomaatjes te planten, alleen omdat hij ze zo graag lust? Of 'ons liedje' opzetten om er dan samen op te dansen? Wat zou ik ermee inzitten the-day-after de lakens in de machine te duwen, in het rood te gaan na een romantisch etentje? Verkies ik dan n vrije avond boven het altijd rekening houden met een gezellig iemand? Hoelang zou ik in de badkamer willen staan voor het gemeende compliment van een allerliefste die vindt dat ik mooi ben? Ook m'n meisjes willen plaats inleveren, als ze mama blij zien en er een vreemde knuffel bovenop krijgen van een waardige mee-papa. En den dappere kater, ... onzen dweil, hij kan ook wel wat bescherming gebruiken.

Maar vandaag ging het over de voordelen. Singelen is superleuk, joepie! Breek mijn mond niet open.

geplaatst door Bibi - 5373 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be