Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 26 mei 2010

Bedenksels

Alsof ik was aangereden door een op hol geslagen vrachttrein, dat was het gevoel in mijn ledematen toen ik me deze ochtend uit bed sleurde. Na een hele week thuis ziek te zijn geweest en daarna drie heerlijke recuperatiedagen op de fiets en in het zonneke, kon er deze ochtend niets ergers zijn dan weer de sleur van alle dagen te trotseren, de wekker om 7u30 en weer het routineuze werkritme aan te vatten.

Zo gaat het dan beste mensen die ook aan de sport van het kantoorzitten meedoen (en anderen die erom lachen), de sleur van een 9 to 6 job, same shit, different day.
Hoe doorbreek je dat? Hoe kom je daarvan af? Ik bedenk me dan dat ik nog geeneens hoor te klagen, ik word goed betaald, heb fijne collega's, mooie voordelen en voldoende vakantie, en toch...

Mijn bolleke gaat weer eens overuren draaien in de denksport. Na een weekend vol leuke intieme gesprekken, een heerlijke vrijpartij met mijn eeuwige lustobject, en als afsluiter een heerlijke BBQ die hij voor me te voorschijn toverde, is die sleur van de werkmierenroutine er net even te veel aan op deze druilerige woensdag.

Kan het allemaal niet anders? En zo ja, hoe dan, want zoals een goede vriendin me influisterde, waar heb je dan al die voorbije jaren aan gebouwd?? Kan ik nu echt zomaar mijn kar 180 draaien en naar welke windrichting dan? Wat zou me wel tevreden stellen?

Zoals enkele blogs geleden reeds het kriebelende onderbuikgevoel vakkundig door me, myself and I gedetecteerd werd, begint nu stilaan dat beestje luider en luider te roepen dat ik dit niet meer wil. Hoog tijd voor vakantie, rust en zelfreflectie en ondertussen maar bloggen en hopen dat iemand je advies kan geven welk pad te volgen.


geplaatst door Catwoman - 5238 keer gelezen

beoordeeld 5/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be