Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 15 juni 2010

Cold approach

In één van mijn laatste columns heb ik het gehad over het aanspreken van een interessant persoon en hoe moeilijk dat wel kan zijn. Je bent bang om afgewezen te worden, met je mond vol tanden te staan, rare dingen te doen en uiteindelijk te moeten afdruipen.

Maar het is net die angst die je de das kan omdoen en de beste remedie is snel contact te leggen zonder je al te lang af te vragen wat je nu zou kunnen doen of zeggen om een onvergetelijke indruk te maken op hem of haar.

Bovendien wordt er helemaal niet verwacht dat je een beklijvende indruk nalaat. Je gewoon wagen aan de “cold approach” betekent dat je in haar ogen een man met vertrouwen en lef bent. Het is altijd leuk meteen iets gevats of grappigs uit je mouw te kunnen schudden maar denk niet dat dat absoluut noodzakelijk is.

Het is veel belangrijker de dingen na te laten die haar meteen naar het toilet doen lopen. Let daarbij op je lichaamstaal. Mensen baseren zich in de eerste plaats hierop als ze je beoordelen. Zorg ervoor dat je je handen niet in je broekzakken steekt, houd je armen niet gekruist. Dit zijn beide signalen van onzekerheid. Als je haar wil intimideren en een onveilig gevoel geven ga je heel dicht recht tegenover haar staan zodat ze geen kant meer opkan. In plaats daarvan ga je naast haar staan, een beetje naar haar gekeerd zodat je haar goed kan aankijken. Houd ook een zekere afstand in acht.

Een tweede belangrijk punt is haar zeker niet meteen te bewierroken. Dit komt vooral erg wanhopig over en als ze iets haat is het dat wel. Een compliment over iets specifieks aan haar is des te beter. Als ze een mooi kleedje aan heeft of als je vindt dat ze erg goed kan dansen mag je dat gerust zeggen. Veel mannen letten daar trouwens niet op dus zo onderscheidt je je een beetje van de rest.

En voor ik het vergeet, koop die roos een volgende keer! Haar meteen trakteren etaleert vooral onzekerheid. Als je die arme bloemenverkoper iets wil gunnen, neem dan iets mee naar huis voor je mama.

geplaatst door IanHendrix - 5442 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be