Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 10 juni 2010

De ex

Het is steeds een speciaal ras, die ex-en, ze zijn als schoonmoeders, soms vallen ze mee, maar meestal vallen ze tegen. Net als de spinnen die beslag leggen op mijn badkamer met dit warme weer, nemen haar woorden elk donker hoekje van mijn bovenkamer in beslag. Ze achtervolgen me in mijn dromen en onderbewustzijn en helpen mijn gemoedsrust om zeep.

Het begon allemaal met een vriendelijke actie van twee vriendinnen, waarvan eentje zich de gelukkige titel van toekomstige schoonzus van de ex mag toeŽigenen. De ex van het vriendje, zijn geflipte ex wederhelft, waar het allemaal niet fouter mee had kunnen lopen en die hem na een half jaar trekken en duwen dan maar besloot te droppen als een baksteen voor een beter exemplaar. Auch...

Ja diezelfde ex die voor een groot stuk verantwoordelijk is voor zijn huidige bindingsangst en anti-relatiaanse opstelling. Die ex kwam na wat ingefluisterde manipulatieve woorden ineens even vriendelijk een mailtje naar binnen werpen in mijn virtuele brievenbus. Wat eerst leek op een goedbedoeld mailtje om zijn acties wat te kaderen, werd al gauw een steekspel. Haar woorden staken als zwaarden door mijn hart en na wat heen en weer gemail was een depressive bui het gevolg. Ze had haar woorden duidelijk zorgvuldig gekozen, perfect ingespeeld op mijn onzekerheden die ooit ook de hare waren.

Gelukkig hadden mijn twee oudste vriendinnen voldoende fijne woorden en wijsheid voor me klaar liggen en een goede fles wijn die me weer op het juiste gedachtenpad brachten. Dus vanaf nu verdwijnt dan ook elke poging van haar om een wig te drijven en zo alsnog haar revenge te nemen voor haar eigen falen meteen de prullenbak in. Neen, negativisme, manipulatie en webben weven heeft hier geen plaats, basta! Buiten met die spin! Kzal nog vriendelijk voor je zijn en je niet doodmeppen, dat mag nu eenmaal niet ;-)

geplaatst door Catwoman - 5532 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be