Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 23 juni 2010

Een kleine stilte…..

….of een grote stilte… dat is wat je veel meemaakt. De ene dag gaat alles goed en ben je regelmatig in contact, en dan....plots niks meer....na al die jaren blijf ik me ergeren aan mensen (niet alleen mannen) die een communicatie met iemand beginnen en dan plots , zonder boe of ba, niks meer van zich laten horen.

Ik kan me goed inbeelden dat iemand een verdere conversatie of contact niet ziet zitten, maar zeg dat dan, zelfs in een berichtje van slechts één zin....maar zeg het!

Toen ik jonger was zat ik zoals miljoenen vrouwen dikwijls te wachten op dat teken van leven, - “ ik bel je wel...” – en durfde ik zelf niet te bellen. Die tijd is voorbij: ik bel zelf en vraag wat er aan de hand is. Meestal is er dan één of andere stomme reden dat er geen contact is geweest en dan ben ik uit mijn onwetendheid verlost en bespaar ik me uren en dagen van ongerustheid.

Dat is één van de vele lessen die het verleden me geleerd hebben, mij zal je niet te lang zonder bericht zien zitten, ik ga er zelf achteraan en heb me al veel slechte momenten bespaard!

geplaatst door Vivo - 5339 keer gelezen

beoordeeld 4.33/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be