Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 25 juni 2010

Het is heet zo heet

De zomer is eindelijk in het land en dan heeft vrouw zijn zo zijn voordelen.
Waarom? Om te beginnen kan je een luchtig jurkje uit de kast toveren en hoef je verder niets aan dan een stel toffe schoenen om te vertrekken. Ten tweede heb je een heleboel mannen die bij dit weer besluiten dat het gewoonweg te warm is voor kleren.

En laat dat nu net zijn wat mij elke ochtend is opgevallen als ik naar mijn kantoor in Brussel rij, raampje naar beneden en lekker meebrullen met de radio "the sun always shines on TV", ja en nu eindelijk buiten ook. Heerlijk die wind in je haar en de geuren van de bloesems.

Ergens langs de weg zijn een stel mannen aan het werk aan de weg, en waar je dan normaal bierpensen en goed gevulde bilspleten zou verwachten, zijn deze werkmannen zowaar gebruinde adonissen. Even de omgekeerde wereld en in alle vrolijkheid kan ik het niet laten om toch even te lonken naar eentje met een borstkas als een griekse god blinkend in de eerste zonnestralen. Ja, het leven als vrouw kan schoon zijn, geniet van de zonneschijn, ladies!

geplaatst door Catwoman - 5453 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be