Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 22 juni 2010

Mijn slakkenhuis

Ken je dat, zich terugtrekken in een slakkenhuis?
Graag vertel ik je van mijn slakkenhuis waarin ik het me soms eens gezellig maak. Ik gebruik het al vele jaren en richt het me naargelang de omstandigheden telkens weer nieuw in. Er bestaat geen ritme waarmee ik het gebruik, het gebeurt vanuit gekwetstheid,- iets dat ik meemaakte,- gewoon moe en krachteloos,- gezondheidsproblemen, - hoop die verdwijnt…

Er zijn verschillende mogelijkheden die me op de weg zetten, het begint heel traag, sluipend. Dan overkomt me een droevigheid, de wens met anderen te praten vermindert, ik trek me terug, sprakeloosheid, geen zin te praten, de telefoon laten rinkelen, niemand willen zien. Natuurlijk ben ik zichtbaar voor anderen, maar bereiken kan mij niemand.

Ik functioneer alsof ik naast me sta en alles vanuit een afstand bekijk, ga werken en doe mijn plicht. Alles functioneert automatisch niets komt van mij, het is alsof iemand anders het voor me doet,- knop op automatische piloot.

Zelfbescherming? Zelfmedelijden? NEEN!!! Of toch misschien???

Maar eigenlijk wil ik dit helemaal niet!
Wil gewoon weer eens vertrouwen,- Echt kunnen vertrouwen. Positief naar de toekomst kijken.

En dan kom ik weer naar buiten,- gewoon,- gemakkelijk,- heel stilletjes en… als ik er weer ben, gaat het me goed!

geplaatst door Indra - 5516 keer gelezen

beoordeeld 5/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be