Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 21 juni 2010

Samen

Ja beste vrienden, het is dan toch eindelijk zover: ik ga samenwonen, totaal onverwacht na ruim 2 en half jaar heerlijke vrijheid, ben ik nu bereid alles overboord te gooien en dit alles in te ruilen voor die ene man. Hoe moeilijk onze start ook is gegaan, hoeveel obstakels we ook hebben moeten overwinnen en angsten van beide kanten, we hebben nu samen de knoop doorgehakt en besloten er voor te gaan, risico's incl.

Het is nu enkel de kwestie voor deze twee merels om hun nestje te vinden. Huizen in alle formaten en van diverse pluimage passeren de revue. Debatten over decor, eigen plekjes en tuininrichting. Tussendoor vinden we nog even de tijd om lekker te gaan uitwaaien aan de kust, die met dit gure weer eerder doet denken aan de herfst dan een bruingebakken zomerdag, maar vastgehecht aan zijn arm trotseer ik de wind met plezier.

Nooit gedacht dat ik sceptisch als ik stond ten opzichte van dit alles, me zou laten gaan en nog eens mee zou stappen in een verhaal van twee ipv een solo reisje.
De spin die een tijdje terug nog opschudding veroorzaakte, is inmiddels bijeen geveegd en wat overblijft is een ongeloofelijk liefdevolle man, die ik na een jaar lang van elkaar genieten, nu ook officieel de mijne mag noemen.

Op wolkjes lopen is het, nóg meer dan ervoor beseffen dat ik niet veel meer nodig heb dan zijn analytische geest, zijn kritische kijk op de wereld, zijn beschermende armen om me heen en ik zou anders Catwoman niet zijn: zijn heerlijke aanrakingen onder de lakens die me keer op keer dichter naar hem toe trekken.

Dit is geen puberale verliefdheid meer, dit is geen speeltuin meer, dit is de pure liefde, met alle pro's en contra's erbij. Foutjes en krassen zijn zichtbaar, mogelijke toekomstige gebreken zijn vastgesteld en hij houdt nog steeds van me en ik des te meer van hem. Lang niet het einde, en ze leefden nog lang en gelukkig en namen een hondje en twee kids. Neen, de eerste wankele stapjes van een jonge puppy zijn gezet, razend benieuwd ben ik naar het vervolg van dit verhaal!

geplaatst door Catwoman - 5438 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be