Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 30 juni 2010

Zo je eraan komt, zo kom je er ook vanaf

Dit zijn de wijze woorden van een fijne vriendin met een standvastig huwelijk en al mooie grote kinderen. Ga het maar eens na zei ze mij. Kom je hem tegen op café, dan zal je hem er nog bij nachte mogen uithalen. Kom je hem tegen in de yoga, ziet hij misschien naar den duur jou niet meer staan maar leeft alleen nog voor de yoga. Heeft hij een andere vrouw laten zitten voor jou, laat hij jou ook nog wel zitten voor een ander.

Zie nu hoeveel mannen welke ik ontmoette er nog steeds op Match4me verdwalen. Een aantal van hen heb ik een tijdje van dichtbij mogen leren kennen en zij staan er na een jaar, twee jaar, drie jaar nog steeds bijna dagelijks online. Hier kwam ik eraan, en er ook weer vanaf. Maar zie mij nu hier staan, ik geraak hier ook niet van de baan! Wat doe je eraan? Wie haalt me hier vandaan...


Gisterenavond had ik een knettergek telefoongesprek met een man waarmee ik een half jaar geleden een paar keer gedate heb, maar er was geen dubbelklik... We eindigden met een intense tongkus, een vrij onschuldige liefkozing die Ooo zoveel vertelt over de persoon zelf en hoe het verder zou kunnen zijn bij nadere kennismaking ;-)
Ik was vooral slecht gezind omdat hij 4 jaar van zijn leeftijd had afgepeuterd om aan een 'jonge' vrouw te geraken. Als vrouw ben ik daar dan direct achter gekomen natuurlijk. Gisteren heb ik hem onverwachts ( na 6 maand stilte) geïntroduceerd om voor een bedrijf te werken van kennissen van mij (beetje sluikreclame kan geen kwaad: "Choc-o- lait" héérlijke chocolade!). En dat bedrijf stuurt hem nu naar Boekarest om daar een technische en commerciële auditing te doen in het bedrijf zelf.

Als beloning heb ik mezelf uitgenodigd om mee te gaan... en zo heb ik dus op ’t onverwachts met mijn impulsieve flitsende ideeën een week verlof cadeau gekregen: twee dagen chocoladebedrijfsbezoek en drie dagen citytrip naar Boekarest. Voila zie, das van't leven genieten; het nuttige aan het aangename koppelen... ( hij is het nuttige en ik het aangename hé) Typisch Bieke! We moeten wel nog eens afspreken want het is zéér lang geleden. Spannende dagen :)

Hebben jullie al vakantieplannen?

NB: Even nagekeken: hij is hier geen lid meer, die scoort!

geplaatst door Bieke8 - 5780 keer gelezen

beoordeeld 4.43/5 (23 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be