Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 9 juli 2010

Happy is de naam…

…en ze maakt me echt happy!

Ik blijf natuurlijk op zoek naar de ware, maar ondertussen krijg ik veel liefde en genegenheid van mijn kleine Happy, een 10 weken oude engelse cocker...zwart met een wit slabbetje...zo lief!!

Eerste vaststelling, je leven verandert, je denkt twee keer na alvorens een uitnodiging aan te nemen...kan de hond mee, of kan ik de hond zo lang alleen laten?...allemaal dilemma’s die ik daarvoor niet had maar die me deze zomer lekker gaan bezig houden zodat ik me niet hoef druk te maken over al die vrienden die op vakantie verdwijnen en jij hier ‘alleen’ achterblijft. Ik denk dat het belangrijk is voor iemand zoals ik die geen kinderen heeft, om zich om iets of iemand te moeten bekommeren, iemand of iets te hebben die jouw verantwoordelijkheid is...

’t Is niet mijn eerste keer met een hond en ik was even vergeten hoe leuk het is binnen te komen en iemand je opwacht en steeds weer blij is je te zien!

Ze heeft haar naam echt niet gestolen!

geplaatst door Vivo - 5347 keer gelezen

beoordeeld 4.6/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be