Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 14 juli 2010

Mijn kleine teen

Tijd voor wat luchtigere onderwerpen dan exacte wetenschap, zie hier uw vakantielectuur. Voetlezen bijvoorbeeld is zeker een leuke terrasjesbezigheid nu Jan en allemaal op blote voeten verschijnt. Platvoeten is zoiets wat me helemaal niet kan bekoren, ik zou er zelfs een beetje naar grommen zoals een hond die een kat ziet passeren. Tevens het neerploffen van voeten in plaats van luchtig pasjes afrollen zijn al boze voortekens in mijn steeds dubbelzinnigdenkende geest.

Ooit las ik ergens - en sindsdien is het een deel van mijn dagelijks onderzoek geworden - dat de kracht van het voetgewelf rechtevenredig is met de penetratiekracht van de man. Geen sine cure om erachter te komen of de praktijk met de theorie overeenstemt. Als een sterke bekkenbodem de mogelijkheid geeft tot multiorgastische deugden voor beide geslachten, heb ik hiermee toch wel het belangrijkste item aangehaald van mijn interesse in zomerschoeisel. Maar er is meer. Als ik genoeg lef heb, vraag ik om staande de kleine teen te spreiden van zijn buur. Lukt dit wel ... ow! Dan zou je volgens diezelfde voetleeskunde gemakkelijk sex kunnen hebben zonder liefde. Vraag het na, test het uit en laat het me weten!

Een aantal weken geleden ontmoette ik voor het eerst mijn nicht. Ik schrijf voor het eerst omdat wij elkaar eigenlijk nog nooit ontmoet hadden voordien. Als kind werd ze van haar 2,5 jaar op internaat gedropt en kwam er op haar 18de zwanger uit. Nu heeft zij een prachtdochter. Aan grootmoeder, moeder en dochter kan geen man onopgemerkt voorbijkomen (lees: ze bezwijken stuk voor stuk). Waarschijnlijk was het om die reden dat ik in mijn hele kindertijd geen contact mocht hebben met haar. Mijn Spartaanse opvoeding liet niet toe dat ik me inliet met duivelse invloeden.

Toen we elkaar enkele weken geleden per toeval ontmoetten vielen we als geliefden in elkaars armen. Het stroomde in onze buiken en onze harten bloeiden open naar het licht. Zij had ondertussen in al die jaren zichzelf trachten op te voeden, met veel vallen en opstaan. Ik heb me in al die jaren van mijn opvoeding trachten te ontdoen om mezelf terug te vinden, met veel loslaten.

Vorig weekend zijn we erin geslaagd om samen uit te gaan. We vertrokken om 21uur en kwamen weer thuis om 5 uur in de ochtend.

Na een frisse coctail leek het alsof we last kregen van vliegen die achter ons aan zaten en we muisden er snel vandoor, de stad in. Aan de Charletan stond al het volk op straat wegens de hitte. Dit was onze kans, een dansvloer en bijhorende muziek voor ons alleen. Met veel hartenvreugde dansten we met de blijheid van in onze kindertijd, toen ik in het geniep eens ontsnapt was vanonder de ouderlijke vleugels om mijn eerste vrije danspasjes van mijn nichtje aan te leren. Ik was een jaar of tien. Niet te geloven maar op 10 minuten tijd stond de hele dansvloer vol en amuseerden we ons als gek. Alweer muisden we er vanonder op weg naar de volgende dansvloer. Salsa is niet echt mijn ding, maar blij te zien dat ook het nichtje naar vrije inspiratie armen en benen hun eigen weg liet vinden. Geen man kon ons binden, toch niet op de dansvloer… Tot op het moment dat die knappe Italiaan ten tonele verschijnt en mijn nichtje inpalmt. Het leek alsof ze al een heel leven samen dansten. Maar het werd haar toch wel te benauwd en weer verdwenen we van de dansvloer de stad in. Een fris terrasje kon ons wel bekoren met dat zwoele weer, maar de Italiaan en zijn kompaan hadden ons snel gevonden en nodigden ons uit voor een supergoed Jazzconcert tot aan het krieken van de dag. We kusten elkaar innig en ik keerde alleen huiswaarts.

s Anderendaags kreeg ik volgend berichtje:

“Al gans de dag te bed omdat ook ik mijn kleine teen niet open krijg... Die eeuwige verleiding toch... Hoop dat jij ze blijft weerstaan zolang uw teen niet open kan, want achteraf doet het zeer... “

geplaatst door Bieke8 - 6091 keer gelezen

beoordeeld 4.68/5 (19 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be