Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 10 september 2010

Het zesde zintuig


Nu had ik het toch al een paar keren meegemaakt. Omdat het naar men zegt ‘klikt’ bevind je jezelf na een tijd bloot stoeiend in bed of -nog beter- op het vloerkleed bij de haard terwijl buiten over de ruiten de regen ongenadig voort striemt en opzweept tot een belevenis waarvan men achteraf graag zou zeggen dat het de ‘ultieme’ was. Helaas.

Ultiem is zo rekbaar als een penis. De ene keer komt dat soort ‘ultieme’ prominent op de voorgrond. De andere keer is het zelfs in de verste hoeken niet te zoeken, al kreeg het vloerkleed alles van amuse-gueŻle tot pousse-cafť/sigaar over zich heen. Als vloerkleden konden spreken !
Ze zouden venusheuvels hebben zien opwelven als een moeiteloos te verkennen lieflijke glooiing in een overigens idyllisch landschap, maar soms ook als culminatie van frustratie voor zelfs de meest ervaren bergbeklimmer.
Ik haat veinzers en nonnen, hele en halve. Ik ruik een non op meters afstand en als ik instap in een liftkooi met een non erin zet ik snel een stap achteruit naar buiten en laat die vertrekken.
En zo haast ik me gauw weg van een dame die zich het hele souper liet welgevallen om zich dan gedecideerd 'uitgeteld' te verklaren, terwijl ik haar geen zucht van opwinding heb weten slaken.
Fakende creaturen, daar baal ik van. Eentje heb ik veel te lang verduurd, want bijna had ze mijn leven verzuurd. Gelukkig is er mijn zesde zintuig door aangescherpt.

En nu zit ik met dat zesde zintuig opgescheept. Soms is het mijn schipper in de mist. Soms de hinderlijke gluurder over mijn schouder als ik –denk ik toch- het roer vast in handen heb.
Misschien kan ik nu eindelijk eens zeggen dat het zesde zintuig me niet meer hindert of een halt toeroept.
Misschien.

Harry

geplaatst door Harry - 5713 keer gelezen

beoordeeld 4.47/5 (17 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be