Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 7 september 2010

Invert to ExtrovertEen introvert gevoelsmens kan er gekweld bij lopen, een lijder zijn. Daar pas ik voor. Niet mijn ding.
Een beetje beschouwing is nochtans heilzaam. Dan blijf ik liefst in mijn eentje cocoonen. Daar kan ik een ander geen kwaad mee doen en dan heb ik geen last van pampers die sommige dames willen aanleggen terwijl ze een eigen verzuchting invullen waaraan ik me dan toch kan gaan ergeren. Wie zichzelf kent raakt er wel over.
Liever liefkoos ik onder een zonnige hemel waaraan stapelwolken ontbreken. Zuivere koffie. Onversneden spul. Aan amalgaam heb ik de pest. Alleen en in de put? Dan maar eens goed tot de bodem. Een worsteling in de modder. Dan weet ik tenminste hoe dat voelt. Nee niemand moet erbij komen springen. Dat is geen zicht zeg, stel je voor ! Blijf maar aan de rand staan. Vraag misschien of ik een stok nodig heb, of een ankertouw. Maar laat me er zelf maar uit komen. Het leert ervaring en behendigheid. Vakbekwaamheid tot het leven.

Ja, het leven….het is me nogal wat !
Liefst beleef ik het extroverte, en zoek het ook bij een ander. Het gebeurt ook dat ik het daar bij vind.
Vaak zelfs, vind ik zelf. Het is iets om blij mee te wezen.

Zondag was het aan de kust mooi weer. Van oost tot west de zonneloop volgend, keek ik uit of er niet toevallig een zeemeermin uit het water opdook. Ik voelde me Neptunus met een schepnet.
Kom hier, mijn liefste. Wip je kontje op mijn reling tot je splijt in billen met knietjes en kuiten en enkels. Laten we opgezogen worden door het oog van de windhoos die ons uit het zand rukt en ons in de zilte lucht op wolkjes meevoert tot die in het aardse leven ultiem bereikbare hemeltop. We komen toch vanzelf weer met onze voeten op de aarde.
Maar intussen, liefste min noch meer, zouden jij en ik vrouw en man kunnen zijn. Voor die tijd, min of meer. Of wie weet voor altijd weer.

Harry

geplaatst door Harry - 5498 keer gelezen

beoordeeld 4.47/5 (19 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be