Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 26 september 2010

raar maar waar...

Een vergelijkende studie gemaakt tussen twee sites :-)

De kans om te winnen of te scoren is natuurlijk groter door je op meerdere sites te plaatsen, logisch…doe ik ook. We vullen niet enkel een lottoformulier in, we kopen ook al eens een prestooke. Want winnen willen we allen. En de prijs kan gaan van een one night stand tot een levenspartner.

Maar in deze tombola heeft niet iedereen prijs. Hoe hoog zou de statistische winkans zijn?

Je merkt verschillen, het is te zeggen opmerkende verschillen. Kleur haar en ogen blijven idem dus daar zijn ze zeker van.

Het gewicht en de lengte schelen soms meerdere centimeters en kilootjes! Waarom wil je eigenlijk groter lijken op de ene site? Of doelen de centimetertjes op iets anders! Niet alleen vrouwen dus die een paar kilootjes verdoezelen. En ik dacht dat het een voorrecht van de vrouwen was, mis dus!

Maar …het meest in het oog springende is…het leeftijdsverschil in het zoekprofiel. De stille hoop op een groen blaadje! Hoe hoger de maatschappelijke status, hoe jonger het gevraagde popje. Hoe dikker je portefeuille hoe mooier het popje. Alleen blijft de vraag, hoe lang houd je dit popje! Om dan nog te zwijgen over de grootte van het alimentatiegeld…

De rubrieken ‘Over mijzelf’ en ‘Ik zoek’ tonen ook afwijkingen. De differentie is het aanprijzen van zichzelf. En de bredere tolerantie tegenover de te zoeken vrouw! Ze mag dom en blond zijn! Bij voorkeur zelfs! Lieve heren, de jonge vrouwen van deze tijd, hebben verstand en weten wat ze willen. En de vijftig plus dames kunnen lezen en vergelijken en dienen niet alleen om tijdelijk je bed te warmen. Dus de spreekwoordelijke wortel aanbieden is……

Hollywood toestanden dus!

Conclusie: op de ene site zijn ze tevreden met een troostprijs…op de andere willen ze een hoofdprijs!

Elke dame en elke eervolle man zijn een hoofdprijs. Het is juist een kwestie van de zes juiste cijfertjes te hebben.

Raar maar waar…

geplaatst door Tesoro - 5664 keer gelezen

beoordeeld 3.5/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be