Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 8 september 2010

sauna

Vandaag naar de sauna geweest. Met een vriend. Hij wachtte me op, met zijn typerende licht arrogante en toch onzekere houding, zo kenmerkend voor hem. Zijn bruine ogen fonkelden. Een warme kus.

Verdorie, wat zag hij er sexy uit. Een paar mooie stevige billen in een jeans. Ja heren, zoals een affiche van La Perla tot jullie verbeelding spreekt, doen een paar stevige billen in een jeans het in mijn verbeelding. De auto bracht ons naar een paar uurtjes zalig relaxen.

We wandelden van de panoramasauna naar de kruidensauna, van de zwemkom naar het Turks stoombad. Bang om elkaar aan te raken en toch was het verlangen er om zo dicht mogelijk bij elkaar te zijn. Het koude water koelde ons warme lichamen af. Mijn blik streelde zachtjes zijn mooie lichaam. Houd ik van je?

Onze gesprekken innig, boeiend, kleurrijk. Plagend, spelend en ernstig.

Het bubbelbad.

De bubbels stegen als champagne naar ons hoofd. Onze huiden raakten elkaar. De tedere spanning, hing als een broze draad tussen ons. Mijn hand wilde zo graag je lichaam strelen. Maar het gezonde fatsoen kreeg de bovenhand. Veel onuitgesproken woorden en gedachten.

Zijn we bang…nog niet klaar…blijven we onbereikbaar voor elkaar. En toch zitten we in het magnetische veld van onweerstaanbare aantrekkingskracht. Kiezen we toch om vrije vogels of vrienden te blijven!

Nog een warme kus en ik stapte terug de trein op. Jij naar je thuis, ik naar huis.

Een sms’je gestuurd: bedankt voor de fijne namiddag, heeft me goed gedaan, kus.

Je antwoord: JIJ MIJ OOK X

geplaatst door Tesoro - 6202 keer gelezen

beoordeeld 5/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be