Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 13 september 2010

stout...ondeugend...verrassend

Je grenzen verleggen…!

Wat in de slaapkamer gebeurt, blijft iets tussen twee personen, is mijn persoonlijke opinie nog altijd. Groot was mijn verrassing dan ook om naaktfoto’s te zien van dames! Zomaar op de laptop van één van mijn dates te bezichtigen of te bewonderen of hoe je het ook maar noemen wilt!

Kijk, ik catalogeer mij niet als ouderwets of preuts. Het mag van mij gebeuren op het vloerkleed, op het strand, in de bergen, in de auto of noem maar op… het is een beleven tussen twee mensen, een fantasie laten werkelijkheid worden. Een spel gespeeld met beider toestemming. Het is de natuurlijkste en gezondste daad die er is, maar kan dit tussen twee mensen blijven en kunnen de details ons gespaard blijven!

En oh ja, ik weet het, ieder van ons heeft stoute of ondeugende of verrassende gedachten, maar beleef deze dan in de intimiteit met de persoon met wie je het bed deelt. Je mag het domein verkennen of aftasten, niet als misbruik of nieuwsgierigheid of als goedkope oplossing.

Tenslotte draait het nog altijd om een evenwicht te vinden, tussen lichamelijke en geestelijke coherentie. Blijft het een zoektocht naar de juiste combinatie van mensen. Om het met een cliché te zeggen, het gepaste dekseltje op het potje.

Dus een gouden raad aan de dames…let op wat je doet… klik klik…en bij zijn volgende date sta je daar maar in je blootje!

geplaatst door Tesoro - 5633 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be