Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 23 september 2010

te braaf...te losbol...

Pffffffffff…voor de ene ben je te braaf, voor de andere een losbol.

Neen, ik doe niet aan partnerruil, ik wil hem niet delen met iemand anders. Neen, ik wil niet naar parenclubs gaan, ik wil het met jou alleen beleven. Neen, ik ben geen meesteres, behalve in mijn keuken. Neen, ik ben niet onderdanig…neen, neen, neen! Ik wil mijn fantasie, jou fantasie, onze fantasie samen beleven. Zonder pottenkijkers! Ben ik ouderwets? Ok dan maar…

Dus besluit van sommige heren, je bent te braaf, je durft niet ontsporen. Je houdt niet van avontuur! Is dat ‘het avontuur’…neen heren, voor mij is het leven een avontuur, misschien is voor sommigen mijn denken te simplistisch, ik verloochen mijn eigen niet, ik wil mezelf in de ogen blijven kijken. Geen schaamtegevoel hebben. Waarden zoals respect, trouw, eerlijkheid draag ik nog altijd hoog in het vaandel. Ik veroordeel, beoordeel of oordeel niet, dus jij ook niet!

Anderzijds heb je dan de heren die zeggen je bent een losbol.

Wanneer je na twintig minuten al naar woorden moet zoeken om de conversatie gaande te houden,dat beloofd geen boeiend leven! Wanneer ze het aantal leden op je facebook associŽren met potentiŽle vriendjes of dates! Wanneer ze voorstellen om de patatjes te koken en tekenen het verdere verloop van je leven al uit bij een eerste date… brrrrr…tactvol en beleefd een NEEN. Met als antwoord, je fladdert teveel, je bent niet ernstig.

Is zoeken naar de juiste match verkeerd?

Soms voel ik me zoals Radiohead het zingt:

But I'm a creep, I'm a weirdo.
What the hell am I doing here?
I don't belong here……….

geplaatst door Tesoro - 5582 keer gelezen

beoordeeld 3.57/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be