Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 1 september 2010

Twilight zone

We zijn zoekende. We vinden iemand aangenaam in de omgang. We stellen ons wel meer voor ook. Maar tenslotte is het allemaal te ondervinden. Goed, je zou er best mee kunnen leven. Want het spoort in de interesses en de babbels. En zou het dan ook in bed snor zitten ? Valt uit te zoeken.
En ja, voorgeschiedenissen kijken mee onder de lakens. Daar ligt nogal eens een plooi zus of zo in, en geen opwinding is dan blijvend bestand tegen een existentiële tegenvaller. Hu hu, dan maar niet, sorry.

En omgekeerd dan? Het gaat in bed gaat als een fluitje van een cent; maar wolken trekken zich samen tot de hemel vertroebeld is en je er geen gedachten blijkt in te vinden die je voor het leven kunnen boeien.
Is het een misdaad om vast te stellen dat het niet is zoals je graag wou, of zoals het zou moeten zijn voor dat gelukkig gevoel? Niemand werkt toch wetens en willens mee aan ongelukkig zijn of aan de zekerheid dat minstens één kant van het leven niet uit de verf komt?
Mannen laten zich kennen zegt u,mevrouw? Omdat ze eerst meegaan in seks en dan ergens tegenaan stoten waar ze niet over kunnen of willen?
Vrouwen laten zich toch ook kennen?
Als hun droom niet uit komt laat de ene zich zien als vertwijfeld of erger, maar niet haatdragend. De andere wordt dat juist wel, en je mag dan blij zijn dat het plaatje niet door ging. Wie geen begrip heeft voor het goede dat je meedroeg, die kan je best missen. Een feeks hoef je geen tweede keer.
Dan liever een stalker die je geen haat toedraagt. Daar kan je nog begrip voor hebben.
Maar wat doen? Met de lover lessons van Bieke8 alleen ben je er nog niet.
Makkelijk zat om te zeggen : als je honger hebt moet je eten. Alleen is er van die spijs die om een romantisch-gedekte-tafel-met-kaarslicht smeekt. Welke man is hard genoeg om dat te weigeren? Welke vrouw neemt altijd genoegen met de hoek van de keukentafel?

Harry

geplaatst door Harry - 5426 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (16 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be