Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 22 november 2010

40/60


In mijn jeugd was 40/60 antraciet van kaliber. Grof zelfs. Nu een onderwerp van gesprek -zij het niet grof- over mannen. Ik mag er dan zelf een wezen, maar doe daarover mijn duit in het zakje. Toepasselijk, want het gaat over procenten. De procenten van de venten. 60% van de mannen boven 50 kampt met erectieproblemen. En het schuift op naar de 40, in leeftijd dan. Dat was n van de gespreksonderwerpen op een wandeling met singles. In het Pajottenland, op een stralende zaterdag.
Als enige man tegenover allemaal dames voelde ik me niet echt geviseerd of geplaagd. Ocharme de mannen. Dat wel. Als het zo al gesteld is! Over n oorzaak was ieder het eens : stress. Mannen lijden onder stress die hun 'prestatie' doet zinken als een baksteen. En de stress kan zeer verscheiden zijn van oorzaak. Hoe dan ook is prestatiedrang uit den boze, ook seksuele prestatiedrang of -dwang.
Bij de dames bleek tussen de regels dat mannen in dat bedje ziek zijn en dus tussen de lakens van de dames, mag je aannemen. Een knauw voor die mannen-ego’s.
Triomferen de dames dan ? Ook niet, bleek het, want zij moeten dan toch maar zoeken tussen die andere 40%, niet ? Tenminste, als zij zonder tarzan aan hun trekken willen komen. Daarover gaven de dames zich weinig bloot en zij spraken ook niet over vaardigheid tot oraal of nattevingerwerk bij die dan toch 60% probleemlijders. Integendeel leken ze het eens dat het bij die andere 40% ook triestig gesteld is. Dat klopt aardig met wat ik denk. Hoewel ik in n profiel maar las dat de dame zoekt naar "een man die weet wat vrouwen willen", ik meende te begrijpen....
Maar ja wie ben ik ? Zit ik nog bij de 40% of al(lang) bij de 60% ? Dat heb ik in het midden gelaten. Het was een wandeling, meer niet.
Wel was er een dame bij met wie ik al tweemaal een date had. Dus eigenlijk nu drie keer ontmoet. We moeten die derde keer dus nog eens echt doen.
Bij een paar gelegenheden waren 3 ontmoetingen voldoende voor de citytrip proef.
Maar de dame in kwestie waarschuwde me: aparte kamers. Mij geen zorg, al moest er een landsgrens tussen liggen, in Baarle-Hertog of zo. Eerst maar eens zien of er nog wel een derde ontmoeting komt. Maar ik maak nog kans zegt zij; ik sta nog op haar lijstje dat tot drie is uitgedund.
Bij tal van andere gelegenheden kwam ik zelfs nooit tot 3 ontmoetingen. Bij een hoop andere bleef het bij n, en al zeker geen one night stand; dat ligt me niet en zint me niet. Een dame spiritueel leren kennen die me de moeite waard lijkt, dat ligt me wel. En van het ene kan het andere komen. Kn. En als dat gebeurt is ook dat nog geen garantie. Zelfs niet als de veren uit het bed worden gevrijd. Het kan uitdraaien op een sisser of een misser.
Het is allemaal zo subtiel.

geplaatst door Ufo - 5430 keer gelezen

beoordeeld 4.62/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be