Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 8 november 2010

Argeloos als een duif, listig als een slang...

Ik wil argeloos in het leven staan, geen kwaad vermoedend in de ander. Ik wil geloven, dat mijn medemens het goed met mij voorheeft. Ok, ik weet, dat dit niet altijd het geval is maar ik wil mezelf hierdoor niet laten bepalen. Argeloosheid is een troef, vind ik. Goed, een beetje uit de mode, maar dat maakt mij niks uit. Ik kies wat ik uit de mode wil volgen en wat niet. Ik kies dus voor argeloosheid.

En nu ook voor list. Ja, deze twee kunnen samengaan, hand in hand.

't Is maar een kleine list, hoor. List ligt mij wat minder. Maar nu MOET het. Of ik list soms ongepast vind? Hangt er een beetje vanaf, h. Maar deze kan best.

Er is hier namelijk op deze site een heer die mijn interesse gewekt heeft. 't Is een man van weinig woorden, zeer bescheiden eigenlijk.

Hoe kan zo iemand interessant zijn, denk jij nu, h. Tja... Ik zal proberen het uit te leggen.

Het is iemand van mijn eigen leeftijd, zo ongeveer toch. Hij rookt niet, heeft geen overgewicht, geen buitenissege hobby's en, hiep, hiep, hoera, men zegt niet over hem, dat hij er 10j jonger uitziet dan hij is. Een ander pluspunt, wat hem zeer aantrekkelijk maakt: hij zoekt een vrouw van zijn eigen leeftijd, zo ongeveer. Dat kom je hier niet vaak tegen.

Contacteer die kerel dan, hoor ik je gergerd opmerken. We leven tenslotte in 2010. Tja... daar wringt het schoentje. Ik kan hem geen berichtje sturen. Zelfs geen standaardberichtje. Niet alleen omdat ik niet zo voor emancipatie in relaties ben - moet kunnen, toch - maar omdat ik een jaartje te jong ben. Entje maar. Misschien zelfs geen heel. En ik ben 1cm te klein. Via de zoekfunctie zal hij mij dus ook niet vinden. Vandaar deze omweg, deze blog.

'Interessante man, ik hoop, dat je blogs leest, want ik zou je graag leren kennen. Zelfs zomaar. Misschien herken je jezelf niet direct in mijn tekstje en het is onkies om je nick hier zomaar te grabbel te gooien. Ik zeg gewoon, dat je een prachtig instrument bent met een warme klank... of toch bijna. Lees mijn profiel eens, alsjeblieft.'

Zo, dat was het en nu kan ik nog maar n ding doen: loslaten.

Let go, let God.

geplaatst door Honnepon - 5466 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be