Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 28 november 2010

bijna drie jaar later...

December 2007…mijn wereld kantelde. Ik zat vol tegenstrijdige emoties, verdriet, wilskracht, onmacht. Maar…ik zou in mijn eentje deze periode wel overbruggen, dacht ik!

En tot op een zekere hoogte is me dit gelukt. Je vrienden en kinderen omringen je met de liefste zorgen en bedoelingen…soms zo hard dat het je irriteert.

Maar ik voelde me het best in de huid van einzelgänger. Dit was voor mij de beste manier om mezelf terug op de rails te plaatsen. Tenslotte besefte ik maar al te goed dat iedereen zijn eigen zorgen en vreugde had. Iedereen had zijn eigen leefwereld. Ik voelde me nergens meer thuis. Soms voelde ik me zelfs een indringer in hun ongeschonden wereldje.

Er komt een moment dat je selecteert, zwaar selecteert…wie wil ik nog in mijn leven behouden. En uiteindelijk houd je nog een handvol mensen over…maar dit zijn dan ook “echte vrienden”. Mensen met inhoud, met diepte, die een meerwaarde zijn. Zij sturen me bij indien nodig.

En zo wil ik nu ook selecteren onder de mannen die mijn leven binnengestapt zijn.

Deze laatste drie jaren zat ik op bepaalde momenten op een roetsjbaan. Gulzig neem je deel aan het leven van een single. Op ontdekkingstocht. Je lijkt een bodemloos vat. Je wilt proeven van alles en nog wat. Je denkt op deze manier het ultieme geluk te vinden. Je plaatst mannen op de reservebank en je zit zelf al eens op de reservebank (zoals Honnepon het zo mooi beschreef). Uitspattingen. Soms al eens met een zware emotionele kater.

Vandaag besef ik dat je alles rustig de tijd moet laten. Dat een gevoel moet groeien. Ik wil geen eendagsvlieg meer zijn. Ik heb geen haast. Ik laat me niet meer intimideren of imponeren door de glitter en glamour van loze woorden. Maar ooit wil ik terug de passie proeven. Het onvoorwaardelijk houden van.

Drie jaren later…ouder geworden…maar ook veel wijzer geworden.

Maar wanneer ik in de spiegel zie…zie ik nog altijd (of opnieuw) dat vrolijk speelse meisje ;-)

geplaatst door Tesoro - 5481 keer gelezen

beoordeeld 4.67/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be