Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 1 november 2010

een blik achter mijn profiel...

Zondagmorgen…koffietje, even PC openen, mailtje lezen, mailtje sturen. Douchen en klaarmaken, neen, niet naar een nieuwe date maar naar het rusthuis hier in de buurt.

Zoals elk hier denk je na over het leven, je eigen leven. Wat wil ik doen, wie wil ik nog zijn, wat kan ik nog betekenen voor iets of iemand. Je zoekt naar dingen die je leven op een zinnige wijze invullen.

Aanwezig! zijn op een date site is maar een fragment van je bestaan. Het kan je ontspannen, maar soms ook het bloed van onder de nagels halen :-) en soms heeft het zo een grote impact op je, dat je even moet halt roepen.

Dus voor mij een bezinningsmoment. Plots het voorstel, waarom niet als vrijwilliger in het rusthuis helpen. Tja…het was voor mij een grote emotionele stap. Had ergens een trauma van het rusthuis, ontsproten in mijn jeugd.

Totaal onbekend terrein. Dementie. Een confrontatie met je eigen angsten. Het overwinnen van je vrees om ouder te worden. Mijn enorme bewondering voor het verzorgend personeel.

Het vult me met trots een minuscuul radertje in het rusthuis te mogen zijn.

Het middageten helpen geven. Een knuffel geven. Een hand strelen. Een glimlach. Een kus. Een traan zien blinken. Je vraagt ‘hoe is het’… je krijgt geen antwoord, maar een lach, die zo mooi en zo echt is.

Met een dubbel gevoel keer ik terug naar huis. Elke keer ontroert het mij. Elke keer maakt het me verdrietig, hoop ik dat deze lieve mensen gelukkig zijn.

Elke week ‘hoop’ ik dat ze er nog zijn. Ze zijn een stukje van mijn leven geworden. Een kostbaar stukje. Ze doen me beseffen wat broosheid is.

Dit is ook een stukje van mijn leven. Lees je niet in het profiel.

Is even een blik achter het profiel.

geplaatst door Tesoro - 5372 keer gelezen

beoordeeld 4.25/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be