Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 1 november 2010

Een mooie dag

Gisteren had ik een afspraakje. Een gewoon afspraakje, geen date. De dates hadden we een paar weken terug. En toen kwamen we tot de conclusie dat we samen veel lol kunnen beleven, maar dat iets meer een duidelijk recipe for disaster zou zijn, wegens teveel en te onoverbrugbare verschillen. Dat er een kameraadschappelijke klik was, dat was duidelijk, maar dat er geen amoureuze klik was, was net zo duidelijk.

En zo hadden we gisteren een afspraakje dat geen date meer was. Een daguitstap richting Baie de Somme, goeie muziek in de auto, rondgereden worden als een prinsesje, een heerlijke zeevruchtenschotel, een goeie Sancerre, een mooie wandeling langs de Franse kust, een te vroeg ondergaande zon.

Deze zeer aangename namiddag werd afgerond met nog een paar drankjes in mijn lievelingscafé in mijn thuisstad. Toen ik tegen middernacht thuiskwam, was ik moe, maar vooral gelukkig.

Geen nieuwe liefde dus, maar wel een mooie dag. Mooi genoeg om met jullie te delen.


geplaatst door Jds - 5275 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be