Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 23 november 2010

Gisteren, vandaag en morgen

En dan is er morgen, de dag na een openhartig gesprek. De dag, na een beslissing genomen, na goed overleg. Ik lig in mijn bed te staren naar het plafond hopend dat het misschien een aanwijzing zou bevatten, of dit nu de juiste beslissing was. Maar het verandert niet. Het druilerige weer buiten weerspiegelt een beetje de weemoed die ik voel. Ik heb geen zin om op te staan. Er is trouwens geen enkele rede waarom ik zou opstaan, geen dringende afspraak. Dus ik ga blijven liggen en misschien gaat dat knagende gevoel in mijn buik wel weg.

Ik moet jullie nog iets bekennen. Iets waar ik niet trots op ben. Die avond op de brug toen ze me die woorden zei, heb ik het op een lopen gezet. Ik heb me gewoon omgedraaid en ik ben straal in de andere richting weggelopen, zonder achterom te kijken, gewoon weggelopen. Dat was mijn eerste reactie. Het is een reactie waar ik me nu voor schaam. Ik heb haar de volgende dag wel opgebeld om, me te verontschuldigen en haar uitgenodigd er samen over te praten. Ze heeft mijn uitnodiging aanvaard een beetje tot mijn verbazing en we hebben enkel uren gebabbeld over haar en haar dochter Layla. Ze heeft me heel openhartig vertelt hoe het zo gekomen is, waarom het niet op haar profiel stond,... Ik heb haar eerlijk gezegd dat ik niet klaar was om voor een kindje te zorgen. Ze begreep het en ze heeft me ook mijn sprint van de brug vergeven. Ik heb nu nog enkel contact via mail met haar. We vonden het beide beter zo. Ze heeft me onlangs nog enkele fotootjes doorgestuurd van Layla, het is echt een heel schattig meisje. Ik kan jullie helaas geef foto doorsturen, maar ik kan ze je wel beschrijven, ze heeft lange kastanjebruine haren als haar moeder en groene ogen met een kleine fonkeling in van deugnieterij.

Tot zover dit deel van mijn verhaal.

Enkele dagen geleden zijn vrienden me uit bed komen zetten of alle ze hebben me uit bed getrokken en mij een volledige make over gegeven. 'S-avond ben ik voor de eerste, en geloof mij ook enige keer, naar een cocktail party geweest.

Serieus, ik begrijp niet wat mensen daar in zien? Muziek die zo hard staat dat je verstaanbaar maken al bijna onmogelijk is, laat staan een conversatie voeren. Je staat daar “te dansen” op een vierkante meter, die je deelt met 4 andere mensen. Dat is toch niet dansen of wel?

De bedoeling van de avond was , hilarisch als ik er achteraf op terugdenk, nieuwe meisjes leren kennen. Maar eerlijk wat is er sexy aan een man die over de muziek probeert uit te schreeuwen, hoe mooi je haar is en dit dan opvolgt met mag ik jou gsm nummer? I totally don’t get it ;-). Ligt het aan mij of zijn er nog mensen die er zo over denken?

Voor ik dit blog afsluit toch nog even de fail save oplossing meegeven: “hoe meisjes oppikken in een disco – door maten van Durzo”.

1) Zoek je een leuke groep uitziende meisjes uit
2) Probeer mee in het groepje te gaan dansen (aka infiltreer die ene vierkante meter waar de 4 vrouwen op staan te dansen en probeer je er dan tussen te wringen, doe dit wel op een elegante wijze)
3) Zoek oogcontact (belangrijk zoek oogcontact met de ogen)
4) Nadat je oogcontact hebt behouden, maar vermeid staren (probeer eveneens de mond gesloten te houden)
5) Probeer haar duidelijk te maken dat ze er mooi uitziet, dit mag gepaard gaan met handgebaren. Vermeid wel grote gebaren er staan ten slotte nog 4 andere mensen op die vierkante meter “te dansen”
6) Ik veronderstel dat je dan het telefoonnummer vraagt, helaas ben ik nooit zo ver geraakt. Waarom vraag je je af wel ik weet het ook niet ;-)

Tot in mijn volgende blog. Geniet van het mooie weer de werkweek en kijk vooral uit naar het weekend :-).

mvg,
Durzo

geplaatst door Gonyo - 5264 keer gelezen

beoordeeld 5/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be