Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 8 november 2010

het beste pilletje voor mij ...is M4M

Ik kom uit een donkere periode…vechten met mezelf, vechten met hogere krachten die je mensen ontnemen die je “lief” hebt. Vechten om terug een plaats in deze wereld te krijgen. Vechten om ‘mezelf’ terug een plaats te geven, te gunnen. Twijfels, wil ik verder leven, heeft het nog zin. Je wordt verscheurd, je klopt op muren en tafels en deuren, je roept, je schreeuwt. En toch…komt er een dag dat je zegt, ja…ik wil leven…ik wil verder er is ‘nog’, het leven stopt niet wanneer jij het wil.

Kinderen en kleinkinderen alleen vullen mijn leven niet. Ik houd zielsveel van hen, maar zij hebben recht op hun eigen leven. Ik heb ze niet op de wereld gezet om mij te behagen. Ik heb ze op het gepaste moment losgelaten.

Hoe het kwam, weet ik niet…maar plots ben ik beginnen schrijven. M4M gaf me de kans.

Opnieuw te schrijven.

Heb ooit veel stukjes geschreven voor mijn dochters, zelfs prijzen gewonnen :-) Samenvattingen van cursussen gemaakt, stukken thesis geschreven…ik deed het graag. Met liefde. Zo schrijf ik ook deze cursiefjes met liefde, met een lach en soms ook al eens met een traan.

Elke dag word ik verrast door de ontroerende reacties, de lieve woorden, het delen van vreugde en verdriet, van vragen, van onrust, het delen van hun nieuw gevonden geluk, een compliment krijgen, de raad die ze vragen, een berichtje voor iemand maken of gewoon de babbel, de spontane reacties op de T2S.

Ik stond op een punt van…Tesoro je moet iets doen met je leven, aan je toestand. Ja…ik koos voor een datingsite in plaats van een consultatie bij de dokter. De beste beslissing ooit. Sorry aan de dokters hier… maar het is voor mij de beste therapie geweest om mezelf terug te vinden.

Mijn oprechte dank gaat naar al de lieve (meestal jongere!) mannen en hier en daar een dame! die me onbewust geholpen hebben terug de weg te vinden in de jungle van het leven. Dames we zijn niet altijd concurrenten maar we zijn ook ‘mens’. Laat ons dat niet vergeten!

En Agamemno jij zei eens, ik sta op deze site ben ik dan gelukkig. Ja …we zijn gelukkig, simpelweg omdat we leven.

Ik slik met genoegen nog een pilleke M4M.

geplaatst door Tesoro - 5486 keer gelezen

beoordeeld 5/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be