Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 2 november 2010

LONDON CALLING

Een paar weken geleden met een vriendin besloten om een paar dagen naar Londen te gaan.

Pre-Pre-XMas Shopping of een ander excuus dat ik vergeten ben.. Zeer leuk hotel gezocht,centraal gelegen,dicht bij alles.. En dan 's avonds.. d'erin vliegen, hé.. We denken dan dat er- al was het vanwege de omvang van de stad al wat meer cafés-én mannen zijn::)) dan in pakweg Brussel, Antwerpen of Den Haan, en dat is natuurlijk ook zo.

Vooral omdat het allemaal nieuwe gezichten zijn.. en die maatpakken,het heeft toch iets sexy hebben vind ik.. In Londen begint dat dan bij de after-hours,leuk, een paar cocktails en /of Lagers later en dan zijn die gereserveerde Engelsen meteen al wat minder gereserveerd.. We zijn terug naar ons hotel gegaan met een paar telefoonnummers van aanvankelijk ernstige Heren.. maar laat ze maar los.. Spijtig genoeg hebben die cocktails hun werk té snel gedaan en zijn we dan maar- ndanks alle wilde plannen braaf naar hotel gegaan...

Netjes gaan slapen, om een paar uur wakker te schrikken van de lege flessen die het barpersoneel in het midden van de nacht in de glascontainer kiepert, waarschijnlijk een dagelijks weerkerende mini-wraakactie tegen de vervelende klanten..

En, om het met Nick Lowe te zeggen: I (don't)LIKE THE SOUND OF BREAKING GLASS..

Maar opgelet: we hebben nog een paar geschenkjes te kopen en gaan nu Rijsel testen!

Kandidaten?

geplaatst door Joannie - 5289 keer gelezen

beoordeeld 0/5 (0 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be