Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 25 november 2010

Ook op het eerste gezicht...

In 2005 was het. Dat jaar dat mijn hele wereld op zijn kop ging staan…dit ter zijde.

Pasen. Livigno. Ik gaf skiles aan de hele kleintjes. Een zalige week.
Skimonitrice zijn,.. een aparte wereld, mij tot dan totaal onbekend. De ene wilde nacht na de andere, laat uitgaan, vroeg opstaan, de hele dag kids sjouwen,de nodige après-ski avonden organiseren, quizjes uit je duim zuigen, bombardino’s, Weissen bier…
Ik voelde me herleven! Ik voelde me herboren!! Ik voelde me terug 20!!!

Eén van die avonden, ongeveer halverwege de week, begon héél braafjes met een leuke kidsfuif in het hotel zelf en ontaarde enkele uren later spontaan in de wildste skifuif (orgie?) die ik ooit meemaakte.
Gewoon in de foyer-annex-bar van het hotel;
Live muziek, dansen,…jong en oud, iedereen in de bar ging total-loss. Carlo, de Italiaanse barman, beheerste zijn vak volkomen. Hij speelde in op zijn publiek en maakte er in een wip een vrolijke boel van. Er heerste een compleet uitgelaten sfeer. Daarvoor ben je tenslotte op vakantie!

Enne…Je kent dat wel he ;)
Dan heb je altijd wel die ene skimonitor, die de hele meute vrouwen aan zijn voeten heeft.Brede glimlach, elke vrouw diep in de ogen kijkend, charmant, galant…Objectief gezien niet eens zo n knapperd. Maar blakend van zelfvertrouwen. De ster van de avond. ..

Iederéén wou met M praten, lachen, dansen,… rondzweven? Elke vrouw waande zich seconden lang begeerd, verleidelijk, aanbeden. Ook hij verstond zijn ‘vak’ en bespeelde zijn vrouwelijk publiek voortreffend.
De echtgenoten knepen nillens willens een oogje dicht en vervolgens in de billen van de piepjonge monitrice-jes…

Niemand zag jou!?
Jij die daar met je vrienden nonchalant tegen de bar aanleunde, je niet al te veel aantrekkend van het gekke gedoe op de dansvloer. Ongemerkt bewoog ik me een beetje in jouw richting. Je vrouw stond er ook bij. Je zei iets tegen me, en we praatten wat. Ik was onder de indruk. Al metéén!
En ik zei laconiek tegen haar, stel je voor, tegen hààr…:
“De énige ware ster van de avond is jouw man… ik snap totaal niet waarom iedereen zo achter M zit aan te lopen?? Jij hebt ongetwijfeld de knapste man van de hele bende hier...” Je hoorde het en keek me diep, diep in de ogen. Zoiets had jij ook al in geen jaren meer gehoord over jezelf…

Zij ging slapen, hoofdpijn, en jij waagde je ook op de dansvloer. Mijn hart sloeg een tel over, nee, twee of drie. Je kwam in mijn richting. Je keek in mijn ogen, met die donkere warme ogen van jou, en je lippen krulden een zalige glimlach. We dansten de hele avond samen. Sensueel. Opwindend. Wanneer de muziek, tegen het ochtendgloren, eindelijk stil viel, kuste je mij. Ik wist niet wat me overkwam. Ik was verliefd. Coup de foudre!

geplaatst door Xanthe - 5425 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be